Ela532 Merhaba güzel anneler 😍 nasıl geçiyor hamileliğiniz 🥰 benim mide bulantilarim azaldı kasık ağrılarım bel ağrılarım başladı biraz zorluyor onun dışında hersey çok güzel 🙈💞
Hosgeldinbebek Ela532 merhaba, biz de burdayız 😍😁 bulantım çok olmadı şükür ya, uyku ve halsizlik çok vardı daha iyiyim şuan. Ctesi kontrole gidicez inşallah yolundadır herşey 💜
bebeliannegeldi Ela532 ben de 9+5 şimdi doktordan dönüyorum. Kalp atışını duymaya yeni gidebildim uyuyordu fasulyem
Ela532 Hosgeldinbebek eh olacak okadar Allah veriyor kolaylığını canım Rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 😍 bende kontrol gününü iple çekiyorum biran önce görmek istiyorum 🥰
Hosgeldinbebek Ela532 bizim de 2 yıl sonunda oldu 😍 hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar 💜
Fatmatev Bizde 9+4 prilam dan dolayı bulantım azaldı yoksaa asla ağlıyordum resmen çok bulanıyor diye ara ara bel ağrısı okuyor bide hep uyku hali 😴 ☺️
Ela532 Hosgeldinbebek amiin canım benim gerçekten çok zor günlerdi ama şimdi şükürler olsun ki değdi ☺ hayırlısıyla sende bebeğine kavuş inşallah
Civcivim000 Regle göre 8+3 ultrasona göre 9+3 olarak merhaba diyeyim bende de vae bitakım sıkıntılar umarım çok uzun sürmez 😄
Civcivim000 Ela532 inşallah 🤲 10 gündür bulantılar 3 gündür afedersin kusmalar başladı yemek yapamıyorum yiyemiyorum insanın morali bozuluyor aç karnına😅inşallah hepimiz için sonu güzel olur🤲
Ela532 Civcivim000 seni çok iyi anlıyorum çok şükür benim o bulantilarim geçti Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🏻❤
adsmom 9+1 yarın üçüncü kontrolümüz ❤️❤️ Umarım her şey yolundadır. Böyle hiç hareket hissetmeyince insan emin olamıyor iyi mi kötü mü 🥲😅
Ela532 adsmom aynı bende öyleyim canım biran önce hareketlerini hissetmek istiyorum zorlu ama çok güzel bir süreç 😍
Ela532 Melek__55 olmazmı aynılarını bende yaşıyorum bazen birden ağrı vuruyor geçiyor falan değişik bisey 🤭