Eski9 HappyMom valla yazın doğum yapacak arkadaşlar korse almayın boşuna çünkü bu sene kavrulduk resmen ben takamadim çok üzücü ama Eylül Ekim’de takacağım alacağım iyi bir korse yazın olmuyor. Onun dışında emzirme atleti çok gereksiz bir ürün zaten hastanede direk pijama üstümüzü giydiriyorlar sütyen bile giymedim ben. Emzirme sütyeni isteyen kullanır ama mutlaka kapsiz alın kaplı kullanımı çok çok zor yukarı geri geliyor hep. Kapalı olduğum ve ilk doğumda daha rahat ettiğim için pijama takımı tercih ettim. Terlik taç zatten kişisel tercihler.
emiras59 Eski9 emzirme sütyeni yerine emzirme atleti daha iyi değil mi hem göbeğimiz falan açılmaz emzirirken
TugceBelis Parsss lohusa pedleri var özel normal pedlere nazaran büyük ve kalın oluyor benim ilk dogumumda onlardan kullandım çok rahattı bunda bende denemek için depend aldım am yanına birde ped koymayı düşünüyorum çantama kafam karıştı sezeryan olcam çünkü normal adetlerimde benim yoğun geçiyor zaten elimde kalanı ilerde zaten her türlü kullanırım ben
Glsmisk Parsss hasta bezi yanlardan bağlamalı olduğu için dikiş tarafına gelen kısmı katlayıp öyle bağlıyorsun
Demet_akman Birgaripanneadayi bir paket depend bir paket lohusa pedi aldim normal dogumdu suyum geldi andan itibare depend kullandim cok rahatti ertesi gun hastaneden cikarken ebem bugunde kullan yarin pede gec dedi 2- 3gunde lohusa pedi kullandım sonra normal pede geçtim dependen 2tane lohusa peşinden 3 tane arttı ama koduda pedi yerine bebek bezi kullananlarda var tercih senin bende pijama 4tane aldım 1kalin 3u ince uzun kollu 1 nisanda doğurdum kısa kollu alamadığım için pişman oldum şimdi 2.ciye hamileyim hep kısa kollu üstüne üşürsem hırka giyerim bebek üşümesin diye hep sıcak oluyor dereceyle oturduk 24- 25 derece ama ben çok bunalmıştım. 3.cü günden sonra sut iniyor sutdeyende taksan pedde koysan üstün batıyor sık sık değiştirme ihtiyaçı duyuyorsun
Asmunikal Wishuponastar ben depend kullaniyorum. Memnunum. 63le doğum yaptım. Normal kilom 51idi. M beden aldım. Sıkmıyor yani bol pijama gidiyorum.
Fundacanik Asmunikal M beden orta boy oluyor demi bende 57 kiloyum 69 gün doguma o zamana kadar 60 olurum banada M beden olurmu acaba😊
Gul76 Mrc34 bende sezaryan oldum 1 gece kaldim orda 2 tane hasta bezi taktilar hastaneden cikinca nornal orkit kullandim 1 paketim bitti 2ci pakettende 2 tane kullandim bugün 12 günüm ara ara kanamam cok az oluyo leke gibi pecete koyuyorum orkit koydugumda cok az leke olduğu icin gereksiz bide sicak oldugu icin tahris eder felan diye takmak istemiyorum zaten getek te yok
Kbrnrmrt Tugbays bende öyle düşünüyorum, yeni evliyim yeni birkaç takım var zaten. Doğum yaparken giymeye de H&M den beyaz yarım kollu tişört elbise aldım sezon kapanmadan. Terlik olarak da şık, beyaz naylon olanlardan aldım 😊hazırım 😊
1Bsraa Deepend enfeksiyon yapıyor diyorlar çocuk bezi yada hasta bezi kullanılabilir sanırım.2 3 tane düğmeli pijama takımı koymayı düşünüyorum çokta yeni kıyafet götürmeyi düşünmüyorum hastane ortamı sonuçta yenileri evde giyerim eski pijamalar dan götürürüm birde alt pijama da ayriyeten koymak iyi olur diyorlar
Nurayademir 1Bsraa valla bn kullndım cok rahattı ıkı saatte bir degıstrdım en az ilk 5-6 gun yoğun kanamam oldugu için
Nurayademir Birgaripanneadayi 2.3 paket kesın al depend özellikle ben 6 paket falan kullndım norml dgum ypdım 🙂
Wishuponastar Nurayademir normal doğum sonrası kanamamız nasıldı acaba? Kişiden kişiye değişen bir durum bu değil mi?