Fidashka Deletedmom47 valla ben oyle sayiyiorum safagi 2 hafta onden 😂 kendime az kaldi diye teselli veriyorum
Deletedmom47 Fidashka En guzelini yapiyorsun aslinda 😂 basta hizli geciyor su son aylar oyle yavas geciyor ki gina geldi artik 😄
Yesiimm 17 gün kaldi ama catlicam artık hadi kızım yaparsın firtlayiver diye motive ediyorum gece gündüz ama olmuyor :)) bekle acelene noldu diyen eşim bile baktim.dun karnima dokunuyor hadi kızım cik artık diye :)
DuyguSen Deletedmom47 benim son 6 gün kaldı ama kızımın gelmeye hiç gelmeye niyeti yok gibi 😄 kızlar erken gelir diye şafağı önden sayıyordum ama bekliyoruz bakalım keyfini 😍😍
Ireem20 Deletedmom47 Bence erkenlikle bir alakası yok benim yiğenim 33+2 doğmuştu hiç kalmadı kuvezde 😊❤
Selmapiskin Melikeb19 bende öyle duydum. Hatta eşimin arkaşının eşi ile aynı haftadayız. O kız ben erkek. İki gün oldu doğum yapalı onun. Daha iki hafta varken
Fth İki tane erkek çocuk doğurdum ilki tam gününde doğdu ☺️İkinciside birkaç gün geçmişti ama başından beri doktorum söylerdi zaten bir hafta geriden gidiyor diye yumurlama tarihinde bir hafta gecikme olmuştur demişti bakalım bu sefer nasıl olur 🙈
aybikk Ben 39+4üm ama maleseff tık yok çok canım sıkkın gelsin istiyorum psikolojikmen çöküyorum gelmedikçe 😟
Fth aybikk merak etmeyin günü doldumu gelir zaten ☺️Bazen hiç belirti yokken birdenbire bakarsınızki sancınız yada suyunuz gelmeye başlamış 🤗Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🙏
Fth Deletedmom47 maalesef buda erkek birde kızımız olsun diye istemiştik ama nasip 🤷🏻♀️☺️ doktorum bir hafta önden gidiyor diyor bakalım hayırlısı
Neres Deletedmom47 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....yok kalmadı küvezde kilosu iyi olduğu icin
Deletedmom47 Deletedmom18 Evet. Uygulamaya giremiyor oda. Bugun cocugun ailesiyle ve polisle gorusmeye gidicekti. Haber alirsam yazarim
Ardanyal Erkek geç doğar yada Kız erken doğar diye bişey yok arkadaşlar. Tamamen eskilerin tahmini tanıdıklarım arasında 42. Haftada Kızda doğuran oldu Erkekde. Benim 2 oğlum var birincisi 36+5 doğdu. İkincisi 39+6 da doğdu. Şimdi 3. Gebeliğim kızım olucak. Allah ne zaman yol verirse gelir. Akışına bırakmalı😉