Deletedmom57 Deletedmom47 erkek gününü beklermiş ama ben yavrum hareket ettikçe onu karnımdan çıkarıp ölesim koklayasın geliyo 😄
sblgzgn Deletedmom47 40+4 te suni sancı ile doğum başlatıldı, yoksa gelmeye niyeti yoktu daha oğlumun 😊 suni sancı ile de gelemedi zaten, mecburi sezeryan oldum sonunda 🤷♀️
Selmapiskin Melikeb19 bende öyle duydum. Hatta eşimin arkaşının eşi ile aynı haftadayız. O kız ben erkek. İki gün oldu doğum yapalı onun. Daha iki hafta varken
Deletedmom47 Neres Ben simdi safagi 2 hafta onden saymaya basliyormusum flan 😂😂 kuvezde kaldi mi dogduktan sonra ?
Melikeb19 Deletedmom47 kaldı mı? Kalmamıştır umarım minnoş ♥️ Yaaa karında kaldığı bir gün doğduğu üç güne bedel diyorlar ama ben çok bencil bir insanım sanırım gelsin istiyorum biran önce🙈
Fidashka Deletedmom47 valla ben oyle sayiyiorum safagi 2 hafta onden 😂 kendime az kaldi diye teselli veriyorum
Ireem20 Deletedmom47 Bence erkenlikle bir alakası yok benim yiğenim 33+2 doğmuştu hiç kalmadı kuvezde 😊❤
Neres Deletedmom47 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....yok kalmadı küvezde kilosu iyi olduğu icin
Deletedmom47 Melikeb19 Safak kac sizin ? Bende aynen oyleyim ama saglikli olsun diye gununde gelsin hatta geciksin onada raziyim 😄
Melikeb19 Deletedmom47 ya evet razıyım tabi ama istemiyor da değilim erkenden çıksın gelsin bir sorunumuz da olmasın hemen koynuma alayım falan🙈 36 kaldı ama sanki 136 😒 ya senin?
Melikeb19 Deletedmom47 Kıızzz o zamanlar su gibi geçiyordu su son on gündür sanki dakikaları sayıyorum havalardan herhalde ☺️ Sağlıklı doğumlar inşallah ♥️
Deletedmom47 Deletedmom57 Sorma benimde 😄 Ben bebekleri hic sevmezdim simdi bebek manyagi oldum biran once dogsa da sevsem mincirsam 😄
Deletedmom57 Deletedmom47 biz genede kendimize hakim olalım biraz büyüyüne kadar 😄 sevdiğimiz kadar sevsek öpsek mıncırsak Allah muhafaza 😄 gerçi insan öpmeye bile kıyamaz 👶