ktnzehra49 Mucizemm0101 hiç şart değil ben aldım öylece orda duruyor kızımda hiç kullanmadım bu bebiştede kullanacağımı sanmıyorum
Mucizemm0101 mommasBoys en iyisi alayım bende ne işe yaradığını bile bilmiyordum düne kadar bi sorayım dedim gerekli mi diye ama alırım artık ☺️
Lulemom Mucizemm0101 ben köpük olandan aldım. Diğer file gibi olanlar çabuk yırtılıyormuş. Kullanışlı gibi duruyo ama bakalım. henüz kullanmadım daha.
buiyimi Mucizemm0101 ben bulamamıştım o zaman tabanına yumuşak birşey serip yıkamıştım. Ama yinede alsanız çok iyi olur kendiniz tek başınıza yıkarsınız. Büyük kolaylık oluyor
4438bebegim Defnemom ucuzluk pazarlarında var filesi de küveti de iyi birşey olsun derseniz e bebek den alın
Happyasya Mucizemm0101 katlanır veya katlanmazda olsa şart bence. Bebek yıkama videolarını izledim çok kokaylık sağlıyor. Aldığım küvet evimde kaldı kendim kayınvalidemdeyim filemi de yanıma getirdim bir şekilde leğene felan takıp yıkayabilirim diye ☺️
Mucizemm0101 Happyasya alıcam canım yeri geldi tek de yıkıcam sonuçta rahatlık olacağı belli teşekkürler ☺️
Deletedmom_33 Mucizemm0101 Annem yeğenlerimi hep kolunda yikardi ama ben yapamam büyük ihtimalle ondan alırım file 😅
Mucizemm0101 Deletedmom_33 ben daha yeni doğan bebeği nasıl tutucam kucağıma alcam diye düşünüyorum 😄 ama Allah o annelik cesaretini verir diyorlar ☺️
Hanimini Kızlar ben küveti bimden aldım filesini e bebekten alsam uyar mı fotoğrafta şekilleri farklı gibi duruyor ölçüsü nasıldır acaba?
Karacam Mucizemm0101 file özellikle tek başına kaldığın da yıkamada çok kolaylık sağlıyor anneye bn bebeğimin ikinci yıkamasını tek başıma yaptım tabi içine kıyafetlerini koyarakta filesiz yıkayabilirsin ama İnan fileli daha rahat oluyor 👍🏻