Mucizemm0101 Küvet almak için araştırma yapıyordum da katlanır küvetler var fileleri yok katlanmaz küvet buldum filesi var kararsız kaldım ilk defa file diye birşey gördüm ilk olduğundan doğal olarak 🙈 file şart mı
Dogalnaz Mucizemm0101 e bebekte setler var fıle sünger kova küvet su kabı hepsı içinde set var ve katlanır oraya bak istersen ben ordan aldım geçen hafta
Dilekcnkn Mucizemm0101 Ben hiç kullanmadım canım iki oğlumda da yine almadım yani normal küvry aldım içine elbiselerini attık yıkadık 😊
mommasBoys Mucizemm0101 file şart değil tabiki ama en rahat o şekilde yıkayabilirsin ☺️ Ben içi köpük strafordan bi yatak gibi bişey almıştım ama pek kullanışlı olmadı yine fileye geçmiştim
Mucizemm0101 mommasBoys en iyisi alayım bende ne işe yaradığını bile bilmiyordum düne kadar bi sorayım dedim gerekli mi diye ama alırım artık ☺️
Lulemom Mucizemm0101 şartlığı tartışılır ama bence gerekli. Bebek daha küçük. Biri tutsa biri su dökse bile zor olur. Elinden kayıyo bebek zaten ıslanınca sabunlanınca. File en azından alttan destek yapıyo. Yada sütüne yatırıp yıkıyosun kolay oluyo. Katlanan küvete göre de file satılıyo. Ayrı olarak alabilirsin
Mucize_anne32 Nasil katlanır kuvete file mi yok e bebekte olmasi lazim ben katlanir kuvet aldim henuz file almadim ona sıra gelmedidee ben fileyle kendi başıma yikadigim için cok rahat oluyor oyuzden file sart diyorim kendimce
4438bebegim Japon pazarlarında çok ucuz ilk aylarında biri mi tutsun elinden kayıyor çocuk, çamaşır sersen kirli köpük içinde durulayamazsin 5-10 lira ver gitsin
4438bebegim Defnemom ucuzluk pazarlarında var filesi de küveti de iyi birşey olsun derseniz e bebek den alın
Lulemom Mucizemm0101 ben köpük olandan aldım. Diğer file gibi olanlar çabuk yırtılıyormuş. Kullanışlı gibi duruyo ama bakalım. henüz kullanmadım daha.
AcarH Mucizemm0101 Katlanır Küvet Havlu Filesi diye geçiyor. Bide köpüklü daha kalın olanlar var kullananlardan kurutması Zor diye duydum o yüzden tercih etmedim. Havlu olandan aldım ama denemedim henüz inşallah memnun kalırım
Meraklibiri Mucizemm0101 kesinlikle benim elim kolum oldu 1 senedir kullaniyorum hala herkesin alması lazım