Ydamlakarabulut 39+1 olduk kızlar ama ne sancı ne ne açılma hiçbir şey yok. Dün de çatı kontrolü vardı doğum İçin uygun fakat bebek gelmek istemiyor. Benimle aynı olup normal doğum yapan var mı? İlk gebeliğim ve erkek bebek bu arada😊
Eypelifnr Ydamlakarabulut benim de 39 haftalık erkek bebek dün catı muayenemde 1 cm acıklık var dedi ebe ama bende tık yok ne zaman gelicekler acaba 🙄
buiyimi Ydamlakarabulut ben bugün 40 oldum tık yok yine sancıyı hiç tadamadım ilkini de suni ile doğurmuştum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ buda öyle olmasa bari
EsilaErtugrul Ydamlakarabulut bende 39+1 dim doktora kontrole gittim 4 cm açılmam vardı. Hafiften sancılarımda vardı ben eve gitmeyi beklerken doktorum yatış verdi suni sancıyla doğum yaptım 3 saat sürdü toplamda. Çok şükür😍 o geleceği zamanı biliyodur annesi
Eypelifnr Ydamlakarabulut valla korku çok ama sonunu düsününce insan biraz da olsa korkuyu yeniyor diye düşünyrm kucağımza alacağmz anı hayal etmek çok güzel . Nasıl acılmayı hızlandırabiliriz suniye gerek kalmadan onu araştryrm artık 🤗
elifinannesiiii buiyimi bende de cumartesi suni sancı denenicek, suni sancı deneyiminiz nasıl oldu? Çok zorlandınız mı acaba?
Eypelifnr elifinannesiiii umarım gerek kalmaz bugun yarın kendi sancınızla gelir bebişiniz 🙇♀️ scak suda oturun hurma yiyin bol bol
buiyimi elifinannesiiii 12 saat aldım ilk saatler kolay son saatler zor geçti. Biraz zor oluyor açıkçası ama açılma hızlı ilerlerse 2 3 saatte bile doğuran var benim zor ilerledi açılmadı hareketsiz bir gebelikti malesef. İnşallah açılmaniz hızlı ilerler 🤲🏻
Ydamlakarabulut buiyimi Eypelifnr elifinannesiiii @ suninin sonu hep okuduklarımdan sezaryene gidiyor inşallah herkes istediği şekilde alır kucağına ben de hurma yiyorum bol bol 😅
buiyimi Ydamlakarabulut amin inşallah bende son anlarda keşke sezeryan olsaydım dedim ama doğurur doğurmaz da sancı kesildi hafifledim 😅
Smyyeakyldzz00 Ydamlakarabulut Benimde 39+5 oldu bugun ama tık yok. İlk doğumumuda 41 inci haftada artık doktor suniyle başlatmıştı ama hemen kendi sancım başlayınca suniyi kesmişti çok şükür . Buda sanırım 41 de falan gelicek yani bakalım nasipp :)