marbling10 daha önce devlet hastanelerinde kötü şeyler yaşamışlardır eminim, o yüzden söylüyorlardır. Bazı Devlet hastaneleri malesef hijyen açısından çok geride. Çalışanlarından bazıları insanları terslemeyi kendine görev biliyor. Kimi doktorlar çok ilgisiz. Başından savmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarınız eminim sizin iyiliğiniz için diyorlardır öyle. Ama tabi siz iyi bir doktora denk gelmişsiniz orası ayrı. Ben kendimden örnek vereyim mesela. Devlet hastanesine beş haftalıkken kese görmeye gittim. Kadın baktı, bu kese gelişmemiş dedi. Kesem oluşmuş yani, bu ilk muayenem dedim. Hee ilk miydi dedi. Kesem oluşur oluşmaz benim kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor, daha önce üç gebelik kaybım var, testlerim de böyle böyle çıktı dedim. Bu kadar küçük keseye kan sulandırıcı başlanmaz dedi. Suratıma bile bakmadı resmen. Ölçüleri söylemedi, kendim ekrandan baktım. Malesef bu durumlar yaşanabiliyor devlette. Özelde güleryüz, memnuniyet ön planda. Hastaneler daha temiz. Ama tabi orada da tahliller çok pahalı, orası ayrı.