Nilufar_1996 minigim34 yok göbekten gördü. Kese vardı boştu ama. Mesaneyi doldurmak önemli çok daha net gözüküyor. Altan muayene ettirmemek lazım bence zarar verebilir yeni yeni oluşuyor olacak sonuçta. Göremezseniz ağrınız siziniz kanamanız yoksa Altan yaptırmayim bir haftaya erteleyin sonra kesin gözüküyor göbekten.
Ecmdlra Merhabalar tatliş anneler💕 Bu uygulamayı o kadar cok sevdim ki resmen cıkamıyorum enerji veriyor. Bende 5+5 im. Evleneli bir sene olunca doğum kontrol hapımı bıraktım ikinci ayda hamile kaldım üç aydan önce beklemiyordum şaşırdım baya öğrenince. Regli günümden iki gün önce test yapmıştım betam 250 cıkmıştı iki gün sonra 652 idi. Yarın da doktor kontrolümüz var cok heyecanlıyım inşallah rabbim cocuklarımı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder❤️
B_dur Serrammm 27 Temmuzda ilk sonucum 26 çıktı, 29 Temmuzda 72, 2 Ağustos Pazartesi 504 çıktı doktorum cuma gel keseyi görürüm demişti
H_myra1 Nilufar_1996 alttan muayne etmenin bir zararı yok öyle olsa doktor o riske girmez ben 9 haftalık en alttan muayne oldum hiçbir sorun yaşamadım
Nilufar_1996 Tugce1803 Bı kaç arkadaş da bana öyle söyledi ondan dolayı düşük yapmışlar kanamasi olmuş kesin baktırma dedi. Yani herkesin tercihi sonuçta biz başında olmayacaz. Ağrı sizi kanama yoksa biraz beklenebilir. Ağrı varsa kanama varsa dış gebelik söz konusu olabilir o zaman mecbur Altan bakılır.
Meralmert Sorunsuz bir hamilelik için ilk başta değerlerin ne kadar olması gerekiyor benimki şuan 796,3 kötü mü acaba ama yükelmiş ilk tahlillerime göre 6+5 haftalığım şuan bu değerlere göre ne zaman kalp atışını duyabilirim sizce?
Nilufar_1996 Meralmert Geç döllenme değilse duymanız lazım ben İlk duyduğumda acil da 6 7 hafta arası demişti.
Eylul41 aybukesen merhaba bende 8 haftalık hamileyim 2. Hamileligim hergun muz seftali yiyorum dört beş dilim kaşar yiyorum maden suyu içiyorum birde muhakkak kuru yemiş hergun
aybukesen Eylul41 evet soda icilmeliymis sanırım ben birde kefir ve süt iciyorum acaba aynı gün icmemde bir sakınca olurmu.Cok sükür mide bulantım henüz yok ama ilerde olucak muhtemelen
aybukesen Gokcekatun_ sizinde hayırlısı olsun insallah 🥰 bende kavrulmamıs ceviz fındık badem aldım ara öğünlerde yiyiyorum günde 2 bardak süt icmeye calısıyorum birde kefir iciyorum günde 1 bardak buda doktorumun tavsiyesiydi evet dediğiniz gibi paketlenmis gıdalardan uzak durmak gerekiyor ☺️
Nilufar_1996 aybukesen şuan Yokken istediğinizi yiyin sonra yiyemiyorsunuz maalesef 😢 hamilelikte bulantı hiç bir bulantıya benzemiyormuş çok değişik çok zor.
Sahnazyasar Serrammm aynen canım bende şu an 4 haftalık hamileyim ve acele etmek istemiyorum o daha sıkıntılı stresli dönem 7ci haftasında inşAllah rabbim nasip ederse gitmeyi düşünyorum hem keseyi hem kalp atışlarını duymak için inşAllah.Hayırlı olsun tüm hamileler canlar hepinizi tebrik ediyorum❤️🤰🏻🤰🏼