Nur3446 Sogancik benim anladığım kadarıyla gayet guzel sonuçların nt yani nazal kemik ölçümü ense kalınlığı normal gözüküyor 1.10000 bu deger 3 küsürlerde olursa risk grubu gösteriyor tabi dr un daha iyi yorumunu yapar canım
Zkskdkdkxk Aycicegim daha sonuçlar belli değil ondan öyle gözüküyor ayrıca genelde sıkıntı çıkmıyor korkmayın o kadar
Aycicegim Zkskdkdkxk gerçekten mi çok şükür nasıl içime su serptiniz 💕 zaten tüp bebekle hamileyim hop oturup hop kalkıyorum
Aslielis Sogancik Canım ben bugün gittim bana 600 dediler dediğiniz rakamlar bana komik geliyo valla gerçekten o kadr ucuzamı yaptrıdınız
Aycicegim Aslielis canım ben Memorial hastanesinde yaptırdım ona rağmen bu fiyat muayene ücretine 280 veriyorum ikili teste 174 verdim
Sogancik Aslielis Evet canım ya. Burda okuyordum bazı yerler çok yüksek istemis. Ben edirnede bu fiyata yaptırdım. Yani 600 cidden çok
Zkskdkdkxk Aycicegim bende tedavi ile hamile kalanlardanım zaten %50 diyor doktorlar kötü de çıksa korkma detaylı ultrasonda herşey belli olur bu ikili testlere pek güvenme
Deniiiza Aycicegim benim ikili taramam normal cikti risk dusuk seklinde. Bu degerlerin cok cok altinda. Sizin degerleriniz cok yuksek benimkine göre ama doktor bilir ne desek yanlis olur
Aycicegim Deniiiza bakalım çok merak ediyorum bazı sonuçlar çıkmamış daha o yüzden üzülmek istemıyorum şimdiden
Deniiiza Aycicegim tabi ki üzülmeyin kimse doktor değil burda herkes kendince yorumluyo. İçinizi ferah tutun♥️
Aycicegim Deniiiza sağol canım Allah razı olsun doktordan öğrendiğimde burda paylaşırım inşallah iyidir