Sogancik Aycicegim canım tam bilmiyorum ama yorum yapabilmek için grafik içeren bı sonuç kağıdı olmalı. Bu şekilde Yorum yapmak yetersiz diye biliyorum
Elos Aycicegim canım ben de az önce ikili test sonucumu aldım. Çok şükür normal çıktı. Ama benim beta 35,,, pepp-2.46 çıkmış. Senin değerlerin çok yüksek çıkmış. İnternetten bir araştır istersen
Zkskdkdkxk Aycicegim daha sonuçlar belli değil ondan öyle gözüküyor ayrıca genelde sıkıntı çıkmıyor korkmayın o kadar
Aycicegim Sogancik doktor tahlil verdikten 10 gün sonra ara demişti daha bugun 5 gün oluyor diğerlerini dr söyleyecek de öyle bi e nabızdn baktım çıkmış çok merak ettim ya kötü birşey varmı bunlarda 😪
Sogancik Aycicegim Bunlardan inan hiç anlamıyorum canım. Ben de e nabızdan bunlara bakıp netten çok araştırdım kendimi strese soktum. Sen doktor sonucunu bekle enn iyisi ☺️
Sogancik Aycicegim Ben de 2 hafta sonra arayıp öğrendim. Anca o zaman çıkar d di doktor. Biraz daha bekle canım. Ben de galiba 120 lira vermiştim. Muayene ücreti hariç . 4 li test için 170 vermiştim galiba
Sogancik Aycicegim Bu testler özel laboratuvarda yapıldığı için böyle ücreti yüksek. Yoksa normal kan tahlillerimiz çok daha ucuz oluyor.
Aycicegim Sogancik aynen beklicem 10.gün arıcam pazartesi günü, ultrason da burun kemiği ense kalınlığı vs iyi güzeldi. Sizin bu sonuçlarınız nasıldı pappa falan acaba
Aslielis Sogancik Canım ben bugün gittim bana 600 dediler dediğiniz rakamlar bana komik geliyo valla gerçekten o kadr ucuzamı yaptrıdınız
Nur3446 Sogancik benim anladığım kadarıyla gayet guzel sonuçların nt yani nazal kemik ölçümü ense kalınlığı normal gözüküyor 1.10000 bu deger 3 küsürlerde olursa risk grubu gösteriyor tabi dr un daha iyi yorumunu yapar canım