Babyandmom22 Korkma canım içindeki son günün tadını çıkar. Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah♥️
Nrdn-tmr00 nazlisamac35 kaç haftalıksın canım bende aynı şekilde yarın sabah 8de yatışım yapılacak sezeryan olcam Allah nasip ederse inşallah.
nazlisamac35 Selinn1818 dua ediyorum tabiki onceligim ikimizde saglikli bir sekilde o ameliyathaneden cikmasi ama korku yiyip bitiriyor beni
yuvamerve17 nazlisamac35 sağ Salim kucağına alırsın inşallah çok çabuk toparlarsın 🎈 benim de haftaya belli olcak günüm 15 günüm var maksimum bende heycan ve korku var benim de ilk doğumum
madame Korkacak birsey yok allahin izniyle bebeğine saglikla kavusunca az da olsa olan ağrılarını bile unutacaksın bebekler anneye guc verir Allah saglikla kavuştursun inşallah 🌿
nazlisamac35 madame inanin sonrasında aci beni korkutmuyorum dogum ani beni korkutuyor ya birsey olur endisesi var icimde hep
ElifBademmm nazlisamac35 ilk kızımı sezeryan ile doğurdum şimdi ikinci gebelik ve 12 gün sonra yeniden sezeryan olacağım inşaallah ama korku stres kafamda birsürü soru sanki ilkmiş gibi heyecan tavan. Rabbim korkutmadan sağlıkla atlatsın hepimizi bu süreçten🤲
AyseguLena nazlisamac35 Benimde yarın sabah sezaryenim var canım Allah yardımcımız olsun inşallah 😍🙏🏻
madame nazlisamac35 Allah korusun guzel seyler düşünün hersey guzel olsun yoksa normalde de olabilecek sorunlar oluyor ne gelirse Allahdan . Allah herseyin hayırlısını versin insallah siz içinizi ferah tutun.