Tugbaslan3458 Senatuna71 bizde kizlik zarının bulunduğu bölgede ki delik üstü kapaliydi yani vajinanin içinde ki deri yapışmış deliği kapatmış ki bu ilerlemiş biz farkedemedik 4.5 aylık kızım düzenli gittiğimiz doktordan başka bi doktora gittik ve öyle öğrendik normalde krem verilip açılıyor muş bizimki ilerlediginden çocuk cerrahisi açması lazım dedi ve hastaneye götürüp açtrdik şuanda kontrol ediyoruz tekrar kapanabilir mış takipteyiz
Tugbaslan3458 Senatuna71 yok hayır ben bacaklarini tuttum kızımın doktor vajina kenarlarindan tutup açma işlemi yapti ufak çaplı kızarıklık hafif kan gözükür gibi oldu ama sonda takılmadı sonra evimize geldik
Tugbaslan3458 Senatuna71 size de çok geçmiş olsun ilk defa mı oldu sizin böyle bisey sonda işlemi neden yapıldı yapışma yeri bizimkiyle aynı yermiydi
Ecenurakgul Senatuna71 sanmıyorum canım hijyenik ürünlerle hemen yapıldığı için bence öyle bir sıkıntı yaşamazsınız
ogrencianne35 Senatuna71 kızım 8 günlüktü idrar tahlili yapılacaktı bantlı ufak bir torba verdiler o yapışkanlı yeri yapıştı zaten incecik ufak bir torbaydi ve o şekilde yapıldı çok şaşırdım sonda takmalarina
Senatuna71 ogrencianne35 normalde öyle yapılıyor kuzum ama benim bebeğim yapmadı sürekli hareket halindeydi bant kalkıyordu en sonunda sondayla aldılar 😔
AyseguLena Senatuna71 Canım korkma, kuzenimin kızına da yapıldı aynısı hiçbir zararı olmadı. Oda verilen poşete yapamadı mecbur sonda taktılar. 10gün kadar hastanede kaldılar enfeksiyon geçene kadar, antibiyotk verdiler sonra çıktılar sonuçlar düzelince.
Senatuna71 AyseguLena inşallah enfeksiyon çıkmaz ama akıntı var vajinal bölgede 😭 bizimde mecbur sondayla aldılar ama bebeğim çok ağladı eve geldikten sonra akıntısı arttı acaba enfeksiyon mu kaptı daha çok içim içimi yiyor sütüm azaldı stresten