Senatuna71 3 aylık Bebeğime sonda takılıp idrar tahlili alındı birşey olmumudur içim içimi yiyor😭 yaptıran oldumu
Ecenurakgul Senatuna71 ilk defa bebeğe sonda takıldığını duydum bezin içine poşet koyup idrar alırlar normalde. Bi bilgim yok ama üstte kalsın çok geçmiş olsun 🙏🏻
ogrencianne35 Senatuna71 kızım 8 günlüktü idrar tahlili yapılacaktı bantlı ufak bir torba verdiler o yapışkanlı yeri yapıştı zaten incecik ufak bir torbaydi ve o şekilde yapıldı çok şaşırdım sonda takmalarina
AyseguLena Senatuna71 Canım korkma, kuzenimin kızına da yapıldı aynısı hiçbir zararı olmadı. Oda verilen poşete yapamadı mecbur sonda taktılar. 10gün kadar hastanede kaldılar enfeksiyon geçene kadar, antibiyotk verdiler sonra çıktılar sonuçlar düzelince.
Mom789 Oy yerim onu ya takan kisi isi iyi yapan biriyse bisey olmamıştır allahtan cok kucuk brbisler acıyı çabuk unutuyor olsa farkettirir size huzursuzlugundan oranin tahris olması falan
Mom789 Senatuna71 insallah hemen toparlar iyileşir ya canını sıkma sen o minnos daha minik ya çabuk atlatir bunları
Tugbaslan3458 Senatuna71 bebeginizde vajina yapışıkligimi var tam anlayamadım da geçen bizde böyle bisey yasadik
Ecenurakgul Senatuna71 ah kıyamam. Sonda hakkında bilgim inanın hiç yok ilk defa duydum ama ağlamasına canınızı sıkmayın annesi acı eşikleri çok çok yüksek oluyor bebeklerin acı çektiği için değil de tutmaya falan gelemediği için ağlamıştır. Sıkılmıştır
Ecenurakgul Senatuna71 sanmıyorum canım hijyenik ürünlerle hemen yapıldığı için bence öyle bir sıkıntı yaşamazsınız
Tugbaslan3458 Senatuna71 bizde kizlik zarının bulunduğu bölgede ki delik üstü kapaliydi yani vajinanin içinde ki deri yapışmış deliği kapatmış ki bu ilerlemiş biz farkedemedik 4.5 aylık kızım düzenli gittiğimiz doktordan başka bi doktora gittik ve öyle öğrendik normalde krem verilip açılıyor muş bizimki ilerlediginden çocuk cerrahisi açması lazım dedi ve hastaneye götürüp açtrdik şuanda kontrol ediyoruz tekrar kapanabilir mış takipteyiz