Msd26 Ilayda11 eşim musakkayıncok sever ama bugün kıymadan köfte yapıp patlıcanla İslim kebabı yaptım. Köfte yapıp patatesle İzmir köftede güzel oluyor
Mom789 Hb4634 ay deme öyle yaa 🙈 kiz valla ankaradaysan falan gel yapayım hemen canin çekmesin yaa kalk yap bari sütu ceker derler hamilelikte aserince yenmeyince tuh 🙈 benim hamileyken canim hicbisey cekmedigi için aklıma gelmiyor buraya yemek yazarken
Hb4634 Mom789 ya bugün ya yarın dogurcam kolumu kaldırmak istemiyorumİstanbul’dayım 😅yoksa gelirdim😅Allah razı olsun yinede
Mom789 Hb4634 ayyy hemde bu sıcakta dogum Allah yardimcin olsun biz 40i çıkardık ama nasil çıkardık valla perişanız sicaktan uyuyamiyor heryeri kabardı kıpkırmızı giydirsen bi dert giydirmesen bi dert emzirirken ikimizde sicaktan yapisiyoz birbirimize valla yazın bebek cok zormus bakalim sen napcan😂
Babymee Ilayda11 İzmir köfte. Hem lezzetli hem kolay bence. Yanına da pilav cacık oohh . Kıymam kalmamış olsa yapardım ben de canım çekti 😋😋😋
yuvamerve17 Ilayda11 patates oturtma , karnıyarık , ekşili köfte yemeği , kıymalı börek , patlıcan oturtma, karnabahar musakka ,
Beyzanuraslan Ilayda11 karnıyarık, kıyma kavurması, makarna haşlayıp üstüne kıyma koyabilirsiniz sarımsaklı yoğurt ve salça sosıyla, lavaşı küp küp kesipyalancı kayseri mantısı yapabilirsiniz çooook yemek var 😋