Kusciviltisi Ilayda11 patlıcan musakka, karnıyarık, içli köfte, patates püreli köfte, kıymalı börek, köfte kızartması aklıma gelen bunlar 😂
Prensesiminyolculugu Ilayda11 kıymalı patates çok severim , köfte , hamburger , börek bunlarda pratik 😀
Heather Ilayda11 annem geçen fırında bi yemek yapmıştı bayıldık.biber patates havuç patlıcan kabak kızartmış evde tek tek kalanları, sonra 200 g kadar kıyma varmış onuda top top yapmış atmış fırın kabına üstüne salçalı sos valla ayıla bayıla yedik🙂
designermom Canım dün patates püresi yaptım kıymayı da köfte yaptım ama küçük yuvarlak şekilde kızarttım pürenin üstüne koydum çok da güzel oldu misket köfteler cabuk pişiyor bir de
Melih_funda Mantı aparatınız varsa hiç uğraştırmayan ev mantısı hem serin hem kolay hemde evde yapılan hemen doyuruyor kesinlikle ilk tavsiye 👌🏻😍
Yenibirannee Ilayda11 firinda kıymalı makarna nefis yemek tariflerinde var tarifi bire bir yaptim harika oldu deneyin isterseniz oyle zahmetli de degil
Mom06226 Ilayda11 en basit yemeği söyleyeyim kıymayı tavada baharatıyla kavuruyorum sonra lavaş ekmeğe dürüm olacak şekilde koyuyorum yanına da incecik domates soğan ve maydanoz doğruyorum dürüm yapıp yiyoruz yanına da ayran salataya gerek yok 😀 cok da güzel oluyor hatta bugün yapayım ben. Aynı tarifi tavuk göğsü ile de yapıyorum tantuni döner gibi oluyor