Canannn123 Merhaba ,tetanoz aşısından sonra bazı kişilerde aşı yerinde duştan sonra şişme gibi yan etkiler görülebiliyor o yüzden aşı sonrası o gün duş alınmaması tavsiye edilir benim bildiğim kadarıyla canım
Petyynut cinardefnemoms rica ederim ben bir sorun yaşamadık şişme vs olmadı. Çok hafif bir ağrı vardı ama o da tam vurulan alandaydı normal her iğnede olan kadar
TugceBelis cinardefnemoms maalesef çok sıcak ben aşı yerime su değdirmeden boynumdan aşagı duşa girip çıkıyordum öyle yapabilirsiniz
ozlemksu cinardefnemoms bende almıştım ve 2 gün aşı olan kolumun ağrısından mahvolmuştum 😢 2. Dozda aklım başıma geldiği için duşumu aşıdan önce alıp 2 gün boyunca koluma buz yapmıştım ve ona rağmen yine hafifte olsa ağrı vardı. Sıcak su iyi gelmiyor aşıya kolu çok ama çok ağrıtıyor
Seda_nrr cinardefnemoms ben iki dozuda oldum ikisindede duş aldım iğneyi sağlık ocağında ebeyaptı duş alabilirsin dedi benim hiç ağrım olmadı ikisindede ama tabi size kalmış hepsi değişik söylüyor
yuvamerve17 cinardefnemoms o koluna tutmadan serinlemek amaçlı gir oraya gelmeden her yerini serinlet
2sy cinardefnemoms ben almistim bisey olmamisti 😊 ama bantini cikarmayip oraya cok su vurmamaya ozen göstermiştim diye hatirliyorum
nevamm1 cinardefnemoms bende 2.gun önce oldum bana birşey demedi ben sabah aşı oldum akşamına banyo yaptım mecbur yoksa baş edemem çok sıcak ilk gün hiç bir şey yoktu ama dün gece kolum çok ağrıyordu 🙄