EniseeM Mom566 detaylıda böbrekte bişe yok dedi, kalpte sorun var dedi, Diyarbakıra sevk etti, fetal eko ya girdik baktı doktor öyle bir şey yok dedi çok şükür. Daha da gitmedim bu hafta içi inşallah sıra ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum
ktnzehra49 Tugce49 doktorum sırt ağrılarım için öyle demişti magnezyum verdi 2 kutu bitirdim gram etki etmedi azalmadı arttı ağrılar
Mom566 Tugce49 bugün kan vermeye gittm bakalım sonuca göre magnezyum verelim dediler ama ben magnezyum istemiyorum artık hayırlısı😄
Fundaaaa23 lavininannesii bilmiyorum o öyle dedi bn memlekette doğum düşünüyorum daha gitmedim sifayada
Eyser49 Merhaba kizlar hayırlı akşamlar ben 2 gun once mus devlet hastanesinde detayliya girdim ama doktor orda birsey soylemedi bebege bakti cinsiyetide soyledi size sorman istediğim tekrar ciktiktan sonra gitmelimiydim doktorun yanina detaylidan cikinca evime gittim sizce yanlis mi yaptim
EniseeM Eyser49 bişe söylemedi derken bir sorun yok mu dedi hiç yorum mu yapmadı? Ben de girmiştim bir sebepten doktor yönlendirmişti, detaylıdan çıkınca gel demişti sorun vardı diye ben gitmiştim doktorun yanına. Doktor kimdi bu arada?
ktnzehra49 Eyser49 yok ben gidemedim randevu bulamadım bi türlü şifada salih hocaya gittim o detaylı bi şekilde baktı bi sorun olmadığını yinefe istersen için rahat etsin diye tatvana kliniğime gel detaylıya dedi gitmedim çok şükür bi sıkıntı yok diye