ktnzehra49 Mom566 😅 beni tam tanı o zaman 😅 zehra 23 yaşındayım bir kızım var 16 aylık 22+5 haftalık hamileyim atatürk parkının ordaki yüzevlerde oturuyorum 😅😅😅
Fundaaaa23 lavininannesii bilmiyorum o öyle dedi bn memlekette doğum düşünüyorum daha gitmedim sifayada
Mom566 ktnzehra49 hahaha ya İnan bende tam konum bilmiyorum çünkü ben hiç dışarı çıkmıyorum ya hiç 😄😄
ktnzehra49 Mom566 ay ben patlarım iki günden fazla evde otursam bi yere gitmesem bile kızımı alıp markete giderim 😅
Mom566 ktnzehra49 ya bilmiyorum biz 2 senedir buradayız tek başıma dışarı çıktığımı hiç bilmem hiç ya komşularla ya da eşimle 😂😂
ktnzehra49 Mom566 ben istanbuldayken öyleydim eşim korkma kaçırmaz kimse seni diyodu ama çıkamıyodum elimde değildi 😅
ktnzehra49 Mom566 yok muşluydum istanbula gelin gittim sonra eşimle 3 yılın sonunda evi mula getirmeye karar verdik
ktnzehra49 Mom566 çok güzeldi valla tamam aile burda yanlarında olmak güzel ama orda da sürekli eşimle geziyoduk dışardaydık orda daha sosyaldim burda biraz daha asosyalleştim belkide çocuk oldu ondan böyle oldu bilmiyorum 🤔