ktnzehra49 Fundaaaa23 vural kişisiniz ?? anlamadım 😊 çok şükür kızım da sezaryen doğum yaptım bi sıkıntı yaşamadım şu an da da kevser hanıma gittim hiç memnun kalmadım ama yaser beyi çok övdüler ona gidecem bi iki hafta sonra doğum ücreti geçen yıl 2200 2300 tl gibi bir şeydi sezaryen ama şu an bilmiyorum hiç sormadım giriş ücreti sigorta 150 sigortasız 170 tl
Reyyankus Bende Muş’tayım eşimin mesleginden dolayı doğuma kadar burada gidiyorum kontrollere doğuma memlekete gidiyorum. Şifa Hastanesi’nde Yaser beye gidiyorum 150 TL muayene ücreti ama doğum burda olmayacağı için doğum ücretini sormadım.
Fundaaaa23 Reyyankus bnde esimn işinden dolayı burdayım yeni taşındık daha gitmedim kntrole yaşar beye giderim belki
Fundaaaa23 ktnzehra49 buralimisiniz bn 30 haftalık oldm yeni yasindik daha kntrole gitmedim eşim askeri personel
ktnzehra49 Fundaaaa23 evet buralıyım ben atatürk parkının orda oturuyorum eğer maddi açıdan sıkıntı olmazsa şifayı öneririm doğum için
Fundaaaa23 ktnzehra49 Atatürk parkı nerede bilmiyorum ama bnde merkezde oturuyorum belediye otoparkının hmm yannda bnmde ikinci çocuğun tanışmak isterim sizinle burda tek kaldm çok bunaliyorum
ktnzehra49 Fundaaaa23 inşallah tabiki bende isterim 😊 ben ev lcw nin az aşağısında benim ilk kızım 15 aylık şimdi 17 haftalık hamileyim bu bebeğimede kız diyelim ama belli değil demişti doktor
Fundaaaa23 Bnmde 3yasinda bı oğlum var 30 haftalık hamileyim bu erkk bizde kızı bulamadık nasip ksmet lcv nerde Inn onuda bilmiyorum bir ay olmadı geleli buraya isterseniz size dsarda bı çay ısmarlayabilirim
ktnzehra49 Fundaaaa23 sağ salim kucağınıza alın inşallah 😊 ben şu an hasta evde yatıyorum iki gündür çok rahatsızım ama iyileşince elbette 🥰
ktnzehra49 Elvin4949 merhaba 😊 siz detaylı ultrasona devlet hastanesinde hangi bölümde girdiniz acaba
Elvin4949 Fundaaaa23 benimde ikinci gebeliğim 7 yaşında bir kızım var nasipse bide oğlum olacak doktor bey sorularinizin hiçbirini yanıtsız bırakmıyor gayette ilgili
Fundaaaa23 ktnzehra49 g ktnzehra49 geçmiş olsn canm sağolun sizde insallh sağ salim alırsınız kucaginiza