ktnzehra49 Mom566 ben Ahmet beye size randevu bulamıyorum dedim sabah erken gel 182 den bulamazsın demişti
ktnzehra49 Mom566 inşallah canım hepimiz 🥰 bu defa cinsiyetini öğrenirim diye düşünüyorum ertelemezse doktor 😅
Mom566 ktnzehra49 yok yok artık maşallah artık çok net belli olur 😄 normalde şifaya gittiğin dönemde de belli olurdu ama sanırsam doktor hanım kendine güvenemedi 🥴🥴
ktnzehra49 Mom566 yok o doktor pekte sevdiğim tarzda değildi özele yakışmamış açıkçası ben kızımı o haftada %80 koz diye öğrendim bu doktor beni yerden yere vurdu kilolusun göbeğin yağlı yok şöyle yok böyle ki kilolu biride değilim yani baya sinir olmuştum 😅😅
Mom566 ktnzehra49 oh normaliz çok şükür sana birşey sormak istiyorum gebelik konusunda çok tecrübelisin benim karnımın sağ tarafında belirli bir yerinde gün içinde ara ara ağrı oluyor sende de oldu mı hiç normal mi 🤦🏻♀️
ktnzehra49 Mom566 yani az buçukçuk tecrübeliyim 😅 kızım sağ taraftaydı sürekli bi ağrı oluyodu 2 3 dakikalık bu bebişte solda bunda da sol tarafta oluyo kasılmalar serap hanıma sormuştum normal demişti magnezyum vermişti azalması için ama pek etki etmemişti 😊
ktnzehra49 Mom566 korkulacak bişey yok bence ama yinede doktor kontrolünde sormakta fayda var tabi 😅😅
Mom566 ktnzehra49 Allahın izniyle bir gidebilsek şu illetten kurtulup sen nasılsın iyi misin gitti mi tüm ağrıların ☺️
Mom566 ktnzehra49 balın içine sarımsak kat 1 gün beklet geceleri yatmadan ye bir tatlı kaşığı beni bu tarif hafifletti Rabbim hepimizi kolay geçitten geçirsin inşallah