feyzab Hanımlar spinal sezeryan ne kadar sürüyor? 2.doğumum olacak nasıpse ilki spinal ile başlayıp genel anestezi ile devam etti çok heyecan yaptım bide hissettim sanki spinal sezeryan olan anneler doğum esnasında ne önerirsiniz heyecanlanmak için
42-AySe-07 feyzab Hepsi yarım saat sürdü canım benim acı hissetmiyorsun da sallamaları çekiştirmeleri vs onlar hissediliyor tabi ama abartacak bişey yok çok panik yapmayın bence… Beni en çok rahatsız eden şey tepedeki ışıktı herşey oraya yansıyor bakmak istemiyorum ama gözüm takılıyor 🤦🤣
Birtane2307 feyzab herşey toplam 1 saate yakın sürdü iki hahafta once. Korkma hicbirsey hissetmiyosun panik yaptiginda sakinlestirici vuruyolar yari uyanik yari baygin gibi guzel kafan oluyo geciyo korkma
mothers_baby2021 Bilmiyorum bn heyecan yaptım mı mide bulantısı sonrasında mide ağrısına çevirmişti psikolojik bir durum o :)
feyzab Teşekkür ederim hanımlar tecrübelerinizi paylaştığınız için inşallah heyecan yapmam da güzellikle geçer ameliyat
Selin12- feyzab benim ki toplamda yarim saat sürmüştü 15 dakikada bebek çıkmıştı bir 15 dakika sonra ben odaya çıktım
aslanreis feyzab ben ilk sezaryenimi genel oldum doktorum bu sefer spinal yapalım alıştır kendini bu fikre dedi ama bilmiyorum alışılmıyo öyle bu fikre 😂
Selin12- aslanreis ben de ilk doğumumu genel oldum ikincisini spinal oldum bence spinal daha rahat ve güzeldi ama genel benim için çok kötü bir tecrübeydi
aslanreis Selin12- ben bel agrısından cok cekiniyorum cünkü zaten normaldede agrıyo genelde ilk gün sarhoş gibiydi gögüs kafesim çok agrıdı sizin neden kötüydü
Selin12- aslanreis ben genel anestezi de kendime çok geç geldim ve çok fazla ağrım vardı inanın bebeğimi bile hiç hatırlamıyorum emzir dediler görmedim çok kötüyüm annemler ve hemşire tutu bebeği emzirmek için ama spinal o kadar rahatlık hersey tek basma yaptim
aslanreis Selin12- yaa bi serin su serptiniz valla içime 🤗 evet genel anestezide öyle oluyo sakinligimi koruyabilirim insallah bende
AysLLL Devlet hastanesinde sezeryan icin ne uygulanior peki kizlr spinal mi genel mi yoksa epidural mi
feyzab Ben spinal anestezi olup ameliyat esnasında uyutuldum uyandığımda çok ağrım vardı ve cok geç kendime geldim sütüm çok geç geldi bende şuan spinal e kendimi alıştırmaya çalısıyorum