MercimekveAnnesi16 RMeryem aynı ben bende böyle oluyorum mide bulantısı hiç bişey yiyemiyorum başım dönüyor sanki beynim uyuşuyor bi an elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum rabbim yardımcımız olsun gerçekten 🥺😟🙏🏻
RMeryem MercimekveAnnesi16 suana kadar o kadar iyi bir hamilelik yasadim ki kendim bile inanamiyordum. Ama son haftalarim sicaktan dolayi korkunc bir hal aldi. Gordugum kadariyla yanlizda degilim. Allah hepimizin yardimcisi olsun 😢🙏🏼
Angela RMeryem etkiliyor mu ne demek ahh ahh gunde kac kez soğuk suya giriyorum sayısı yok. Saçı taramak nedir unuttum o derece. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yagmursimsek94 RMeryem bayılacak gibi oluyorum ama cevremdekilerde gercekten sıcak dedigine göre biz 10 katı filan hissediyoruz demekki Dısarı cıkamıyorum anca aksam yürüyebiliyorum Günde 3 -4 kez duştayım hep malesef agustos sıcaklarına denk geldik 🤦🏻♀️
RMeryem Yagmursimsek94 evet kesinlikle esimde sicak ama senin kadar sicak gelmiyor bana diyor. Sanirim biz fazla kan pompaladigimiz icin ekstra sicak basiyor 😓
Ays0 RMeryem 37 haftalığım şiştim duba gibi oldum sicaklar ödem yaptı diyordum ki meğer gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşıyormuşum. Yarın doğacak kızım da belki iç ateşim azalır böylece 🙈
RMeryem Ays0 cok gecmis olsun ya. Anladigim kadariyla gec olmadan farkedilmis cok sukur. Saglikla kavusursunuz bebeginize insallah 🤲🏻