Rojdakoymen ayselll123 kan pıhtılaşmasini tedavi etmek veya oluşmasını önlemek için veriyorlar kuzum ben covid olunca vermişti doktorum
ayselll123 Rojdakoymen Rojdakoymen Kan pıhtılaşma ini naisl biliyoruz acaba kusur bakmayın iki gebeliğim dusuk oldu bu üçüncü çok korkuyorum birşey olcak diye
Rojdakoymen ayselll123 onu doktor tahlil sonucu anlayabilir ancak canım. Allahım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
imrantercan HaticeSena bende 28 haftalıgım 4. Haftadan beri kullanıyorum benim ablam hemsire o yapıyor göbekten ilac ne kadar yavas verilirse yakmaz ablam yavas veriyor bende hiç yanma olmuyor hissetmiyorum bile🙏🏻
tgbsn_00 Bende kullandım artık kullanmiyorum ama hiç yanma ve kanama olmadi kasa denk geliyordur hep kendim vurdum ama koldan vurdum bolgesel farklılık gostere bilir
Melinalin ayselll123 sadece genetik testlerde kan pıhtılasması olan hamile annelere veriyorlar herkes kullanamaz
iremby HaticeSena ben korona gecirdim hamileyken o yuzden kullandim bir sure kullandim sonra biraktim
Smyrayldrm HaticeSena bnde kullanıyrm 5+4haftalıgım gobektn yapıyrm yakıyor evet ama ıgne vururken acımıyor sadce yakıyor cnm allahım saglıkla bebeklerimızı kucagımıza almayı nasip etsin ınslhh zor bır surec kolay gecırsın allahım ınslhh