Perilisa Kızlar Çin takvimine göre cinsiyet hiç doğru çıkıyor mu 🤔 bilimsel bir şey değil evet ama insan yinede merak ediyor doğruluk payı var mı
42-AySe-07 Perilisa Canım tüm bilgileri doğru girersen ben doğru çıktığına inanıyorum ilk bebeğim kız o tuttu ikinciye hamileyim erkek bu da tuttu :)
Busekayra Perilisa cidden kulağa saçma geliyor ama ilk erkek dedi doğru şimdi 2.ye hamileyim kız diyor bakalım :)
iki_tospik_annesii Perilisa oglumda dogru çıkmıştı bunda da kız çıkıyor haftaya belli olucak bakalım ne ☺️
Perilisa Yanlış çıksaydı mutlu olurdum ya bende erkek çıkıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 gönlümden kız geçiyordu ama 🤣😻 gerçi daha belli değil cinsiyeti
42-AySe-07 Canselyaren yok canım siteye yazıyorum kendisi hesaplıyor +1 planlama aşamasında ekleniyormuş kuzenim o şekilde yaptı kız istiyordu yaşına +1 ekleyip hamile kalacağı aya bakıyor kız istiyorlardï kızı olacak inşallah 🤭
gbyalcin Perilisa Çin takvimine göre kızımız olacak, doktorumuz da ikili taramada büyük ihtimalle kız dedi ama henüz tam bilmiyoruz 🤷🏼♀️ burada bi anne de kız diye tahmin etti ama bakalım