Firdevss167 Ada_omertoprak2116 bu 5 agustosta var birşey 😂 amin canım teşekkür ediyorum çokkkk. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahhhh
Akrepbebek Firdevss167 kıyamam .. duygusallık analık işte.. Rabbim evladına kavuştursun seni sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inş 🤲
Rahime63_63 Firdevss167 benim 6 agustos evlilik yildonumum 5 ogustos. Sezetyanim oglušum dogucak alahin izniyle
Firdevss167 Rahime63_63 ayyy ne güzel tesadüf bir gün arayla sizinde. Ayrıca aynı gün doğuruyoruz desenize spinal mi genel anestezimi olacaksınız canım 😍
Firdevss167 Ela532 şimdi çıkıcaz canım yola 😭😭 nst ye girecem gider gitmez haber ederim dua edin nolur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭
Selcansahin33 31 Ağustos doğum günüm 4 Eylül evlilik yıl donumum kızım ikisinden birine denk gelmesine yüksek olasılık bakalım 🤗😅😅
Neslihanbew Firdevss167 sağlıklı doğumlar cnm benim oğlumda bugün doğuyor sezeryan ile ALLAH nasip ederse inşallah gidiyoruz bakalım hastaneye şimdi :)
Mom54544 Firdevss167 İnşallah denk gelir bende isterim denk gelmesini evet sagliklica bı avaz da gelsinler de tek o yeter
AyseguLena @Firdevss167 Canımmmmm aklım sende 😍 nasılsın iyi misiniz? Durumun nasıll? Ağrısız, sızısız atlatmışsındır umarım 🙏🏻
Firdevss167 AyseguLena canım girdim çıktım sezeryandan yatıyorum şuan dikişlerim ağrıyor bide hafif başım
evreM-0 Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah bebeğinizle 🙏🥰 ağrısız acısız bir doğum olmustur inşallah
Neslihanbew Ela532 benim ikinci doğumum epidural oldum. Ağrım tabiki var ama abartıldığı gibi şuan değil herşey yolunda 🙏
Durubatu Firdevss167 spinal oldum canım ilk gün biraz ağrı oluyo tabi o da ayaklaninca şuan yolunda herşey 😍