Firdevss167 Kızlar 5 Ağustos eşimin doğum günü oğluşumda yarın sezeryanla geliyor ne olur dua edin bana 🙏🏻🎂💙
Basak41 Firdevss167 Ayy ne güzel tesadüf 🥰 Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin her şey çok kolay olsun inş 🙏🏻
Akrepbebek Firdevss167 sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inş 🤲 çok güzel bir tesadüf. Eşinin hayatı boyunca aldığı alacagi en güzel hediye olacak bence 😁
Alimertinannesi Firdevss167 Allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda sağlıkla gelir minnoşun sende bizlere dua ettt nolur 🙏🏻😘
Mom54544 Firdevss167 Ne güzel tesadüf maşallah sagliklica alın kucaginiza inşallah benim dogumumda ekim başı eşim 12 ekime denk getir nolur doğum günümde doğsun diye söyleyip duruyo 😂
Firdevss167 Basak41 canım çok teşekkür ederimmmm inşallah sağlıklıca sorunsuzca ağrısızca hepimiz kurtuluruz 😍 çok korkuyorum 😭 yarın için
Basak41 Firdevss167 inş canım amin 🙏🏻 İlk gebelik mi seninde 😊 Dua et bol bol güzel şeyler düşün minik elleri ayakları düşün yarın yanı başında olcak 😍
Firdevss167 Akrepbebek amin canım inşallah çok korkuyorum yarın için 🙏🏻 Evet en büyük en güzel doğum günü süprizi olacak eşime bence de canım 😍😍
Firdevss167 Basak41 ilk canım onları düşünerek teselli motive ediyorum kendimi canım ağlıyorum dünden beri 😭🙏🏻💙
Akrepbebek Firdevss167 korkma canım her sey çabucak bitecek. Sadece bebegiinle karşılaşacağın o ana odaklan hiç bir şey disunme 😍🥰
Firdevss167 Alimertinannesi Alimertinannesi aminnn canım teşekkür ediyorum benimde dualarım sizlerle sizin ne zaman doğum bu zamanda birbirimizin duacısı olalım ne olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍
Firdevss167 Mom54544 sağol canım bir avazda kurtulalım inşallah hepsimizzz ❤️ Ayy 12 ekime gelebilir valla hiç belli olmaz gelmese bile aynı aya denk getirmekte büyük marifet en özel en güzel doğum günü hediyelerimiz bebişlerimiz 💙
Alimertinannesi Firdevss167 benm daha şafak 79 😀 var yani biraz daha yolumuz:) sen uyu dinlen bence güç toplamalısın yarın için :) içini ferah tut hep güzel şeyler düşün ki güzel olsunnn Allah herşeyin en güzelini versin inşallah 🙏🏻
Mom54544 Firdevss167 İnşallah denk gelir bende isterim denk gelmesini evet sagliklica bı avaz da gelsinler de tek o yeter
Akrepbebek Firdevss167 kıyamam .. duygusallık analık işte.. Rabbim evladına kavuştursun seni sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inş 🤲
Firdevss167 Alimertinannesi amin inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍 hepimiz sorunsuz güzelce geçer inşallah doğumu
annesi21 Firdevss167 benim eşimde 7 ekim doğumlu hayırlsıyla bizimde 7 ekimde doğum olur diyor doktor onlara verebileceğimiz en güzel hediye 💝 hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🤲🙏😍
Firdevss167 annesi21 yaaaaa ne güzel en güzel hediye bebişlerimiz evet canım benim sağlıkla ağrısız acısız kucağımıza alalım inşallahhhhhhh 😍😍😍😍😍
Durubatu Firdevss167 spinal oldum canım ilk gün biraz ağrı oluyo tabi o da ayaklaninca şuan yolunda herşey 😍
Ada_omertoprak2116 Firdevss167 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏 5 Ağustos eşimin de doğum günü ne güzel tesadüf 😇
Firdevss167 Ada_omertoprak2116 bu 5 agustosta var birşey 😂 amin canım teşekkür ediyorum çokkkk. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahhhh