Aycicegim Fatossst Ayrıca dr genetik test yaptırmalarını istedi herhangi bir sıkıntı varmı diye çok şükür onda da birşey çıkmadı fakat şuan gebeliğin de kan sulandırıcı hap kullanıyor corasprin ne olur ne olmaz diye önlem amaçlı
Avciii Fatossst çok çok geçmiş olsun rabim yardımcın olsun inslaah ben Ocak ayında kürtaj oldum Martta hamile kaldım ilk gebelikte çok oluyormuş
Fatossst Aycicegim maşallah insallah sağlıkla kucağına alır banada tam tersi şuan rahim hazır değil dedi kişiden kişiye değişir ama en az 2 ay en fazla 6 ay iyileşme süreci verin ve hep korunun dedi
Aycicegim Fatossst zaten adet olmayı beklemek için nerden baksan 28 40 günü bulacak o sürede yeter diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz
Yamacin-Annesi Fatossst Allah’ım sabır versin inşallah 8 haftada olmuştu bendede çok kötü bişey acısı haylen var geçmiyor ocakta kürtaj oldum haziranda hamile olduğumu öğrendim tekrardan çok korkuyorsun aynısını yaşamaktan Allah kucağınıza boş bırakmasın 🙏
Fatossst Yamacin-Annesi Amin aminnn🙏 hemde çok korkuyorum. Sanada hayırlı olsun çok seviniyorum böyle olumlu şeylere 🙏
egemommm Fatossst Bunu en iyi doktorunuz bilir, herkesin bünyesi farklı olduğu için birşey diyemem sizi yanlış yönlendirmemek adına ama gerçekten doktor çok çok önemli, o ne dediyse her şeye uydum, sizde öyle yapın inşallah sonucu güzel bitecek
Yamacin-Annesi Fatossst şuan enfeksiyon kapmamaya dikkat et olurmu ve en 3 adetin geçsin öyle dene eminimki Allah’ım kucağınizı boş bırakmaz 🙏🥰( ilaçlarını atsamadan ic)
Guneyinannesi1 Fatossst canım bana doktorr 6 ay demisti 12 haftalık bende kurtaj olmustum ilk 40 gün iliski yaşamamıştım sonraki ay denedim tutmadı bi sonraki ay tuttu şuan 20+6 günlüğüz çok şükür çok geçmiş olsun bu arada
Fatossst Guneyinannesi1çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun insallah 🙏 insallah bizdede sorunsuz bi şekilde olur