Dim07 Kızlar merhabalar ben 17 haftalık hamileyim aşırı mide bulantısı şikayetim vardı yesem de yemessm de istiğfar ediyordum doktor prilam dr diye ilaç yazdı kullanan varmıdır aranızda iyi midir hani? Bilgi verir misiniz
Senayyalcin Dim07 Bitkisel bir mide bulantısı ilacı günde en fazla 4 taneye kadar alınıyor mutlaka gece yatmadan 2 tane için sabah aşırı azalıyor baktınız yine var bulantı bir tane daha alın ben tam 41 hafta kullandım hiçbir zararı yok :)
Dim07 Senayyalcin ay çok teşekkür ederim yememek çok kötü çubuk kraker ile beslendim 😒 gece yatmadan 2 tane içmemi söyledi umarım iyi gelir 🤗 siz ilaç kullanınca yiyebiliyordunuz değilmi geri istiğfar etmeden ?
Dim07 Mom9272 ya o kadar korkuyorum ki yemek yicekmiyim acaba diye zayıflıyorum da vitamin alamayınca inşallah bende yerim
Senayyalcin Dim07 O ilacı kullanmaya başladıktan sonra eski hayatıma döndüm ama bir gece bile unutsam içmeyi geberiyordum düzenli kullanın hiç sorun kalmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebişi❤️🔥
Nilufar_1996 Dim07 hemen etki etmiyor 3 4 gün düzenli kullanin bende aynıydim sonra baya işe yaradı bulantı var kusma kesildi çok şükür.
Mom9272 Senayyalcin 😂😂9 ay kullandım stok yaptığımı falan hatırlıyorum şimdi ikinciye gebeyim ilk işim prilam yazdırmak oldu 😂😂
Dim07 Mom9272 teşekkür ederim Allah razı olsun sizinde düzelir inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatli alalim bebeğimizi 🙏🤗
eeebruuu Dim07 inşallah canım sadece fazla uyku yapıyor içtikten sonra gözlerin kendiliğinden gidiyor ben bazen kahvaltıyı zor yapıyorum
Dim07 Adapte34 arkadaşlar önermiş bu ilacı bence sizde danışın doktora yazdırin ben bugün yeni başladım henüz daha umarım etkisi olur 🙏