AlyaEkmen_ BALASKIM teşekkürler oyun barsız sadece ana kucağı 360 oyun barı ile 500 TL bütçeniz yeter ise oyun barı ile almanızı tavsiye ederim 🤗ileriki zamanlarda dikkatini çekmek için çok güzel oyuncaklari var ahşap olması da çok hoş ❤️
AlyaEkmen_ ayse12211 darısı başınıza 🙊valla bende o kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum birde devlet Hastanesiydi ama emin olmak için 16.haftaya kadar bekledim yüzde 99 demiş olsa bile haftası küçük belki doktor yanılıyordur diye bekledim ama yanılmadı valla 🙊
gbyalcin ayse12211 cinsiyeti 12. haftada büyük ihtimalle kız dedi doktorumuz ama netleşmesini bekliyoruz şimdi 15 olduk, haftaya kontrol var 😊 alışverişe de haftaya başlayacağız nasipse yavaş yavaş
ayse12211 gbyalcin benimde etrafımda çoğunun erkek :) hayırlısı olsun da kız erkek fark etmiyor ama insan yine de merak ediyor :)
gbyalcin ayse12211 tabi ki öyle 😊 en rahat benim kuzenim ama ikizlere hamile, biri kız biri erkek kafası rahat 😂
Valide ayse12211 15. Haftada öğrendim ikizlerimin cinsiyetini ilerleyen aylarda alışverişe başlamayı düşünüyorum🌸
14meydan14 ayse12211 bizede 12+5 net olarak erkek oldugunu öğrendik hatta doktorum resmini çekip verid😀
Oymk_ozg ayse12211 12 haftalıkken öğrendik canım %90 kız değişmez dedi bende bı kaç biseyler aldım ama ya değişirse cinsiyeti diye düşünüyorum 😂 şuan 17 haftaligiz gittiğimizde yine sorcam