Esmanurs Delicesareti canım asla vazgeçme öyle bir ihtimal varsa mutlaka normal doğur. Öyle rahat öyle mucizevi bir olay ki mutlaka yaşamalısın
SutlacimiYedimmiBen Delicesareti bu tamamen kisye bagli hem konu sahibi annemiz ikinamamis hemde takihsizlik bebegi takilmis cikmamis yoksa ben iki dogum yaptim cok sukur bi sıkıntı yasamadim. Sizdede ayni sıkıntı olacak diye birsey yok kendinize güvenin.
Hilkatkaradagli Ayseaytknnnn Bebeği gördün mü cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel kavuşursun vakumla o kadar çekmişler bebeği gördün mü bir sorun olmuş mu vakumlarken bence şikayet etmelisin
Esraali Ayseaytknnnn bu ne normal doğum ısrarı ya sereegsiz sikayet edin Allah bebeğinize sifa verisn inşallah okurken sinirden deli oldm resmen ya siz ölseydinz
Esraali desem eşek kadar cok hassas negatif doğum hikayesi yazmış hanımefendi ne boş bir yorum bu okuma
desem Dbe24 cok haklisiniz ya kaynanasini eltisini burda paylasan insanlardan zaten cokta bir anlama kapasitesi beklememek lazim bu platfomun amacini daha kavrayamamis insanlarsiniz kaldi ki burda insanlarin hassasiyetini endiselerini anlamaniz hak vermeniz cokta beklenir bir durum degil ama benim dusuncem burda bukadar olumsuz bir dogum hikayesini paylasmanin ne anlatan kisiye nede okuyan kisiye bir faydasi var ne yazik ki
Ayseaytknnnn desem Anlatan kişiye nasıl faydası var biliyor musunuz ? Burada dua ediyor insanlar, telkin edici şeyler yazıyorlar. İnsanın hiç yoktan bunları okumaya bile ihtiyacı oluyor. Umarım böyle bi ihtiyaç hayatınız boyunca duymazsınız. Zira anlamıyorsunuz.
desem Ayseaytknnnn arkadasim zaten dogum yapmis ama dogum asamasinda olsa dua istemse anlarim dogumunu yapmis atlatmis zaten cok sukur ve zor bir suresi olmus anliyorum cok gecmis olsun birdaha da boyle bir zorluk umarim yasamaz siz beni anlamiyorsunuz demek istedigimi idrak edemiyorsunuz sizi etkilemiyor olabilir ne guzel keske beni de etkilemese de bende gonul rahatligiyla okuyabilsem ..