Ayseaytknnnn Elif0801 Hakkınızda en hayırlısı olsun tabi ki. Sadece size naçizane tavsiyem çatı muayenesi olmanız. Benim doktorum yapmadı, yapsaydı uygun olmadığımı görecekti. Bende bu süreci yaşamayacaktım.
Elif0801 Ayseaytknnnn Anlıyorum çok üzüldüm sizin adınıza tekrardan çok geçmiş olsun 😔 10 gün sonra yapılacak çatı muayenem bakalım hayirlisi artık
Derya2867 Ayseaytknnnn çok geçmiş olsun bu da bana bir tecrübe oldu olumlu hikayeler kadar olumsuz olanları okumakta fayda var herkes Gül bahçeleri içinde doğum yapmıyor mesela ben bu hikayeden tek doktora bağlı kalmamam gerektiğini be illa normal doğum da normal doğum diye tutturmam gerektiğini öğrendim size tekrar çok geçmiş olsun allah oğlunuza ve size şifa versin 🙏
Ayseaytknnnn Derya2867 Teşekkür ederim öncelikle. Normal doğum da normal doğum diye tutturmamıştım bende oysaki. Eğer olmaz müsait değilsin deseydi seve seve Sezeryan olurdum. İşin her türlü hali var çok pozitif normal doğum okumuştum, benim tecrübem biraz kötü oldu.
Semanurozgan Ayseaytknnnn okumayım dedim ama okudum öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok zor geçmiş benim her zaman bir lafım var devlet en iyisi özel hastanedeki doktorlara güvenmiyorum diye rabbim en kısa zamanda evladiniza kavuşmayı nasip etsin
Ayseaytknnnn Semanurozgan Bence devlet, özel fark etmiyor. Yani bu doktor daha önce devlette de çok uzun süre bulunmuş eğer bizim tanışmamız devlette olsaydı da ben giderdim o kadar güvenmiştim doktoruma. Dilerim sizler iyi insanlara denk gelir, sağlıkla kavuşursunuz evlatlarınıza.
Funda2735 [silindi] düşünceni normal bir yolla dile getirmek yerine yersiz ithamlarda bulunuyorsun sayın sezaryen aşığı hanımefendi Sende bende herkeste ne yaşayacağını bilmiyor maalesef bence sende ona göre konuşmalısın.
Snmom [silindi] aynı korkuları bende yaşadım. Bende epidural aldım ilk dogumumda ikinci bende çok çok kolay oldu umarım sizin daha kolay olur 🤲 (korkunun ecele faydası yok 🙈 çıkacak bir şekilde ikiniz içinde en sağlıklısi olur umarım ☺️)
Snmom [silindi] hayır kendi sancim geldi çok şükür suniyi alınca kendi sancimi bile anlayamadım hastaneye 8 cm ile gitmişim o derece ☺️
Nisansimge Ayseaytknnnn hayatta güzel şeyler olduğu gibi maalesef kötü şeylerde olabiliyor Allah seninde bebeğininde yanında olsun hayırlısıyla Bi an önce sağlıkla kavuşun inşallah burda illa keşke yazmasaydın korktum falan diyenler olacaktır belki olmuştur okumadım olursa takma kafana Rabbım şifanızı versin
[silindi] Ayseaytknnnn ayni seyleri yasamisiz sizi cok iyi anlıyorum insaallah kavusacaksiniz sag salim kısa zamanda🤗🤗🥰
1kbrylmz Ayseaytknnnn allahım dayanma gücü versin size bu ne dehşet verici şeydir böyle çok üzgünüm inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Vahideozturk2 Ayseaytknnnn Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda her şey geride kalması , sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiylee, Merak ettim plasentadan beslenmeseye devam etmiyor mu doğana kadar, yine de nefessiz kalmasına mı sebep oluyor
Drysglm98 Ayseaytknnnn çok geçmiş olsun. Merakıma yenik düştüm ve okudum. Ben Hatay’da yaşıyorum. Antakya merkez de devlet hastaneleri de asla sezeryana almıyorlar. Bu yüzden insanlar hep perişan oluyor. Benim arkadaşımda 20 dikişle normal doğum yaptı. Kız yalvardi beni sezeryana alın diye. Yani herkesin özele parası yetmiyor, gerçekten bu sisteme dur denmeli. Üç gün dört gün suni sancılar veriyorlar. Buda beni çok korkutuyor.
desem Dbe24 arkadasim ben kaynanasini eltisini paylasanada ayni yorumlari yapiyorum zaten girip bakabilirsiniz elestirime onun paylasmaya hakki oldugu kadar ozgur platformsa benim de elestirmeye hakkim var burda paylasinca eline ne geciyor soyler misiniz acisini anliyorum ve uzuldugumu soyledim ama sizde biraz olsun hassasiyet gosterin ozgur platform diye herseyi paylasmak zorunda degiliz biraz empati kurup zaten olan korkularimizi endiselerimizi anlamak cok zor olmamali okumayin bakmayin demek kolay merakimiza yenilip bakiyoruz illa ki surekli zaten olumsuz senaryolar duyuyoruz etrafimizdan birde burda bari biraz anlayisli olup daha olumlu paylasimlar yapilmali dogumla ilgili bu benim fikrim siz istediginiz gibi dusunebilirisniz
Dbe24 desem burda herkes olumlu olumsuz hikayelerini paylaşıyor bu hanımefendide paylaşmış ona destek olmak yerine köstek olmamamız lazım ki herkes bilirki herkesin doğumu aynı değil. Doğumla ilgili korkunuz varsada böyle hikayelere MERAK EDİPTE girip okumayın ne diyim yani kadın hassas içerik diye yazmış orda kocaman demekki hassas etkilenmemek için okumıyım demekte zor değil bence etraftan siz olumsuz şeyler duuyuyor etkileniyorsunuz diye burdada kimse bişey paylaşamıcakmı yani bizlerde duyuyoruz olumsuz şeyler kulak tıkıyoruz yapcak bişey yok çünkü başka sizde öyle yapın 🤷🏻
desem Dbe24 cok haklisiniz ya kaynanasini eltisini burda paylasan insanlardan zaten cokta bir anlama kapasitesi beklememek lazim bu platfomun amacini daha kavrayamamis insanlarsiniz kaldi ki burda insanlarin hassasiyetini endiselerini anlamaniz hak vermeniz cokta beklenir bir durum degil ama benim dusuncem burda bukadar olumsuz bir dogum hikayesini paylasmanin ne anlatan kisiye nede okuyan kisiye bir faydasi var ne yazik ki