Gamze23_65 betlkrkmaz bende ağızdan aldım bir ara ama tansiyonum düşüyordu aşırı uyku yapıyordu birde alttan etkisi daha çok oluyormuş
Deletedmom_33 Gamze23_65 Ben 3 aydır kullanıyorum. İlk transferde de neredeyse 2 ay kullandım. Alıştım yani ilk başta eşime yaptiriyordum bende 🤣🤣🤣
Ece003 Gamze23_65 progestanı ne güzel ağızdan alıyordum ayrıca progestan dex iğne yapıyordum göbekten şimdi iğneyle işim bitti vajinadan atmam gerekiyormuş çok iğreniyorum o sümüksü yapıdan ne yapıcam bilmiyorum çok rahatsız ediyor beni 🤮
Gamze23_65 Ece003 evet ya insan çok iğreniyor ama her alışımda bebeğim için bunu yapmak zorundayım psikolojisine bürünüyor cesaret geliyor 😊
Erkenanne Gamze23_65 bendede progestan kullandığım için değilde rahmim geri doğru olduğu için net görüntü için alttan muayene ile bakıolar jel kaşıntı yapıo
Gamze23_65 betlkrkmaz Rabbim yardımcımız olsun o kanama psikolojisini çok iyi biliyorum benim de ilk gebigim düşük oldu bu gebeliktede 8. Haftada kanamam oldu cooook zor 😔
betlkrkmaz Gamze23_65 Korkma benim 18 haftaya kadar sürdü hatta ara ara oluyor kahverengi lekelenme kötü birşey yok diyor doktor ilaç kullanıyorum zaten bir de bol bol yatıyorum eğer ki bu dünyada nasibi varsa ne olursa olsun doğar içini ferah tut 😘