Gamze23_65 Merhaba 10 haftalık hamileyim progestan vajinadan alıyorum bir süredir vajinam ağrıyor ve ara ara kaşınıyor idrar tahlili yaptım negatif çıktı enfeksiyon görünmüyorbu durumu yaşayan oldu mu acaba progestandan mi ağrı var
susu86 Gamze23_65 kuzum progestan alerji yapabiliyor. bende kullandim lutinus cok feci kasinti yapiyordu ve tahris olmustu doktor kesti. agizdan aliyorum şimdi.
Deletedmom_33 Gamze23_65 Ben günde 2 kez kullanıyorum tırnağınız uzunsa yara yapmış olabilir içerde. Ben kremle yerleştiriyorum bir sorun olmuyor ilaç geri aktiginda da duş alıyorum
Gamze23_65 Tugba61 peki mantarin zararı olur mu düşük falan olma riski 12 sinde randevum var daha önce mi gitsem doktora
Gamze23_65 Tugba61 Evet var günde 4_5 tane iç çamaşırı değiştiriyorum böyle beyaz çok sıvı olmayan katı akıntım var
Beybilerim Gamze23_65 Progestan hafif bi kaşıntı yapabiliyor. Gün içinde arada hafif Ağrı’da oluyor. İdrar tahlili ve kültürü verip temiz çıkarsa progestandır. Hapını verir belki size. Progestan fitil olarak düşük önleyici faydalı bişy. Akıntıda ayırt etmek önemli peynir kesiği gibimi yoksa fitil gün içinde geri geliyo beyaz olarak ben gece fitili yapıp çamaşırı ma peçete koyuyorum gerekli olanını alıp geri kalanını dışarıya atıyor fitil
Gamze23_65 Beybilerim Aynen benimde fitil bir süre sonra çıkıyor geri ama normal akintimda oluyor sanki ben nöbet usulü çalışıyorum bazen hemen iç çamaşırımi degismiyorum acaba çıkan ilaç mı tahriş etmiş vajinami çünkü bende hep ağrı var hiç çıkmıyor kaşıntı çok nadir ama
Deletedmom_33 Gamze23_65 Neutrogena’nin besleyici bakım kremi var onu kullaniyorum sade kaygan yapcak şekilde çok az sürüyorum yoksa ilacı itemiyorum içeriye tam geri çıkıyor 30 dk ya
Gamze23_65 Deletedmom_33 Anladım bende ilacı aldiktan sonra hareket halinde olunca erken çıkıyor aldıktan sonra uzanmak daha uzun süreli tutuyor
betlkrkmaz Gamze23_65 benim düşük riskim vardı Altan almaya korkuyordum yan etkilerine rağmen ağızdan aldım hala daha kullanıyorum ağızdan
Gamze23_65 betlkrkmaz bende ağızdan aldım bir ara ama tansiyonum düşüyordu aşırı uyku yapıyordu birde alttan etkisi daha çok oluyormuş