Smfth Civcivim000 çok geçmiş olsun. Aslinda bol su içmek bulantıyı da önluyor. Tabi herkesin yapısı farkli. İnsalalh en yakın zamanda sizde kurtulursunuz ☺️
Civcivim000 Smfth inşallah çok teşekkür ederim 😊 midem boş olduğundan su döndürüyor iyice bişeyler yiyebilsem suyu da daha düzgün içeceğim ama olmuyor şimdilik bakalım inşallah çok uzun sürmez 🤷♀️
Deryaerbil Civcivim000 naçizane fikrim bu sıcakta ve hamilelikte karpuz peynir , çorba , beyaz peynir domates , yumurta bende bunlarla yemeye başladım 😊 19 haftalık hamileyim sadece 1 kilo almışkm
Civcivim000 Deryaerbil ben de o şekilde kahvaltılık meyve mantığıyla ilerlemeye karar vermiştim ama kusmalar başladı 2 3 gündür o yüzden zorlanıyorum 🤦♀️ toparlarım inşallah, ilginiz için çok teşekkür ederim
Seross10 Deryaerbil idrar testi bende yaptırdım ama temiz çıktı enfeksiyon görülmedi acil doktoru kadın doğum doktorumun kültür yapmasını istedi. O yüzden sormak istedim
satigul Deryaerbil hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Birçok defa antibiyotik, tek kullanımlık toz ilaçlar kullandim. Asıl tedavi edilmediği zaman erken doğum vs sebep oluyor. Doktorunuza güvenin verdiği ilaçları kullanın 😊
miniklerim125 Deryaerbil kusura bakma biraz fazla soru sordum ama wincefi 24 saatte bir mi kullaniyordun 😊
Nilya88 Deryaerbil kullan mutlaka enfeksiyon erken doğumu tetikliyor zararlı olsa yapmazlar zaten canım ben de yeni bitirdim ilacimi