Beyzaguven1 Deryaerbil merhaba belirti olması şart mı acaba ? Bende bazen idrarda çok az yanma oluyor ama hep degil arada bir , akıntı da var ama hamileliktendir diye kulak asmıyorum . Geçmiş olsun bu arada ❤️
Smfth Beyzaguven1 akıntının rengi ve kıvamına bak canım. Rengi ve kıvamı koyulastiysa ve önceden ağrı yapıyorsa doktoruna başvur. Ciddi sonuçları var. Bende gebeliktendir diye başta onemsememistim ama kanamaya sebep oldu. Aynı şeyleri yaşamanı istemem. Ve bol bol su iç. Kızılcık suyu ic, dut kurusu ye. Bol c vitamini al ☺️
Civcivim000 Ben de ne yaparsam yapayım oluyorum maalesef cuma günü test verdim bakteri 176 lökosit 46 monurol verdi doktor 2 tane 1 hafta arayla kullan dedi ama eczane vermedi 2 tane verilmiyomuş monurol yeirne üromisin vermişler o da işe yaramadı yanma devam bulantım olduğu için su da içemiyorum muhtemelen o yüzden coştu zaten napıcam bilmiyorum ama tedavi edilmesi gerekir tek bildiğim o sonraki hasarları daha kötü
Smfth Civcivim000 canım bende başta aynı ilaçları kullandım bol su içtim ama geçmedi. Hatta kanamaya bile sebep oldu. Sonra Dr gynofloor vajinal tablet verdi ve günde 3 3.5 li su içtim her gün 1-2 bardak kızılcık suyu içtim 1 kefir içtim ve şuan çok şükür geçti. Ama bol bol su içmek ve c vitamini tüketmek çok çok önemli. Zorla olsa da iç 🙂🙂
Beyzaguven1 Smfth sürekli beyaz iç camasırı giydiğim için çamaşırda sarı gözüküyor 😂 yani tam rengini bende bilemiyorum , koyu kıvamda genelde . Onun dışında bir belirti yok , karnımın agrısı da yok bilmiyorum önemsesem iyi olacak galiba teşekkür ederim
iremyasar Deryaerbil evet benim doktorumda Hakan hoca bir dönem kendisiyle çalıştım hemşireliğini yaptım simdi de gebelik takibimi yapıyor😊
iremcannn1907 Deryaerbil 20. Haftamdayım aynısını yaşadım ve korkudan kullanmadım, reçeteyi almadım bile. Antibiyotik işte adı bile korkuttu. 🙄
Smfth Beyzaguven1 canım genital bolgeni çok kuru tut akıntı yeri uremelere sebep olabilir. Pamuktan yapılmış bez kullanabilirsin. Akıntı geldikçe değiştirirsin. Günlük olarak çamaşırını da değiştirmeyi unutma. Veee kefir çok iyi geliyor ☺️☺️
Mhnds doga21 benimde 63 çıktı antibiyotik kullanıyorum günde 3 tane hap şeklinde kasık ağrılarım geçti akıntım kesildi koku olmuyor biran önce gitmelisin canım
Ozlem35- Deryaerbil benımde ıkı gün önce 29 çıktı lökosit eritrosit 60 çıktı 35. Haftamdayım doktor daha oncede ıdrarında kan var demıstı ama korkulacak bısey değil dedı hemen antıboyotık vermedı bana dün üromisin verdı bıraz rahatladım ama bol su ıc dedı
Ozlem35- Deryaerbil hatta ben bugün azar azar çiş yapıyorum afedersin dün yanıyodu ama bugün azaldı ama yınede azar azar daha tam idrarımı yapamadım sanki öyle gibi
Civcivim000 Smfth bulantım yüzünden çok zorlanıyorum su içmekte zaten o yüzden oldu tekrar sanırım su içmeyince oluştu zorluyorum ama yeterli gelmiyor maalesef vajinal enfeksiyon da başlamış olabilir gibi geliyor ikisi bende kısır döngü zaten idrar yolları için antibiyotik kullandıkça vajinal enfeksiyon oluyorum evlendiğimden beri kurtulamadım tekrar görüşücem doktorumla mecbur 🤦♀️ kurtulmuş olmanıza sevindim deneyeceğim ben de
Ceri5 Ben 25. Haftamda 1 hafta kullanmıştım, çok şükür tekrarlamadı. İlaçlar gebelik için uygun oluyor doktorlar bizden daha iyi bilirler merak etmeyin.
Ozgu_momy Deryaerbil 14 haftadır Antibiyotik kullanıyorum, size verilen gebeliğe uygun antibiyotik dr uygun gördüyse kullanın enfeksiyon bebek için daha tehlikeli
Smfth Civcivim000 çok geçmiş olsun. Aslinda bol su içmek bulantıyı da önluyor. Tabi herkesin yapısı farkli. İnsalalh en yakın zamanda sizde kurtulursunuz ☺️