Merhaba güzel anneler,
Bu satırları yazabildiğime inanmıyorum daha dünkü kontrolümüzde her şey yolundaydı. Hikayeyi en başına alıyorum. Buraya katıldığımda 8 haftalıktım, aşırı pimpirikli, her başlığı okuyan, her kitabı ezberleyen bir hamileydim. Ben 10. haftamdayken eltimin de ikizlere hamile olduğunu öğrendik evde bayram havası birdi iki oldu. 13 haftalıkken yurt dışına taşındık, 20 haftalıkken düşük tehlikemiz oldu iki göz iki çeşme ağlarken karnımı ovuyordum. Kızlarım bana tutundu, ben onlara tutundum.
Gebeliğim başından beri riskliydi doktor kontrollerimin aralıkları en fazla 2 haftaydı. Son birkaç haftadır da 3 günde 1 doktora gidiyordum. Alt muayene, usg, nst kontrol ediliyordu ve eve gönderiliyordum. En son dün doktor kontrolüne gittiğimizde de doktorum 38′i bile bekleyebiliriz keyifleri yerinde demişti fakat dün gece hareketleri birden azaldı ve inanılmaz bir kasılmam başladı. Sabaha kadar dayanmak istedim, doktorumla sürekli iletişimdeydim, süreci çok iyi yönetti beni hep sakinleştirdi. Sabaha kadar dayandık sabah karnım iyice geriliyordu ve doktorum hastaneye çağırdı. Yoldan kahvelerimizi aldık sakin sakin hastaneye gittik, nst’ye bağlandım daha sonra doğumhaneye götürüldüm ve uyandığımda yatağımın iki başında iki tane melek kızım vardı. Bugünün karnımdaki son günleri olduğunu bilmiyordum, şimdi uyuyorlar, çok şükür sağlıklılar ikisi de küveze girmedi, çok şükür sütüm geldi. Biri diğerine nazaran daha güleç. Diğerinin kaşları hep çatık sinirli sinirli bakıyor.
Rüyada gibiyim, çektiğim bütün zorluğa değdi, onları görür görmez bütün acılarım uçtu gitti. Durup durup kokularını içime çekiyorum, onları izlemekten uyuyamıyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biz çok istemiştik sonunda kavuştuk darısı tüm isteyenlerin başına ❤️ size de bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.