tubakaya1 merhaba sevgili anneler kız çocuğu tam gününü doldururmu yoksa erkenmi hazırlıklı olmalıyım genelde herkes erkek doldurur kız dordurmaz diyor 30.haftaya girdim kız anneleri kaçıncı haftada doğum oldu
Babyasia tubakaya1 Bencede alakası yok arkadaşım 38de doğurdu benimde kızım olacak nasipse 41e doğru gidiyoruz gelmiyor
tubakaya1 Babyasia Babyasia Allah kolaylık versinn sağ salim kucağınıza alırsınız inş☺️🙏🏻demekki her denilende olmuyor😂
BelisMelis41 tubakaya1 ayy deme öyle şeyler 😂😂 bu ara ya erken doğarsa diye çok duyuyorum zaten 40 kez söylenirse olur allah korusun tabiii sağlıkla gelsin ama insan bir düşünmüyorda değil hani o kadar söylenenden sonra 😂😂
tubakaya1 BelisMelis41 evet yaa Allah korusun şuan çok erken tabide insan strese giriyor 35-36da yine bi yeri var tabi o kadarlığınada hazırlıklı oluruz inş 😂🙏🏻
Eda115354 tubakaya1 pek alakası yok benim erkek 38 im nişanım geldi sancı bekliyom ama doktor doğum baya yakın dedi
tubakaya1 BelisMelis41 aynen öyle ya birde ben şuan memlekete geldim burda doğum yapacağım eşim yanımdada değil
BelisMelis41 tubakaya1 yaaaa allah yardımcınız olsun eşinizin olması tamam kötü olmuşta en azından ailenizde yanında öyle dusunun :)
Bebegimicin1 tubakaya1 bu tamamen bebege bagli kimi erken gelir kimi gec 30. Hafta ce sonrasin hersey olmasi mumkun sen hazirla erkenden ragat olsun icin zaten son zamanlarda daha cabuk yoruluyosun egilip dogrulamiyosun eskisi kadar o yuzden hazirla bence
tubakaya1 Bebegimicin1 Bebegimicin1 evet haklısınız gerçekten bende 2-3haftaya inşsllah kıyafetlerini hastane çantamı hazır edeceğim