Ozlemkdmrcl Selin05 yani hem kumaşları güzel hem hamile pijamalarına göre daha uygun. Defactoya da mutlaka bakın kendilerini yeniledikleri için çok güzel ürünler getirmişler 😊
kahve-cekirdegim Selin05 bende aynı aramadığım yer kalmadı ama yok bulamıyorum 😒 resim atabilir misiniz tesettürlü alan arkadaşlar nereden aldınız
Gizemgz kahve-cekirdegim ben Lcw dan aldım canım gömlek tarzı pijama takımı aldım,bir de yanlardan çıtçıtlı model çıkarmışlar onu aldım kumaşları güzel tavsiye ederim
Banu_alper Selin05 bende avcilarda oturuyorum varsa araba gidip bakin bence bebegin de eksikleri vardi orada uyguna halletmistim
Kuben Selin05 Aynı dert bende de var. Gecelik mi pijama takımı mı diye düşünüp duruyorum, dantelli istemiyorum. Bir de pijama takımının başına lohusa kelimesi eklenince fiyat iki katına çıkıyor. Bu da ayrı sinir bozucu
Selin05 Kuben lcw ve defactoya bakın gömlek tipli pijama takımları çok daha uygun doğum için ben onlardan tercih ettim 🥰
Asdfjsjdkks Selin05 canım ben ilk doğumumda waikikiden almıştım altlı üst pijama. Önden çıtçıtlı emzirirken kolay oluyor.
Symazturk Selin05 Pierre cardin in takımları çok güzel sabahlıkları uzun kalçayı kapatacak şekilde ben açık olmama rağmen öyle bir model tercih ettim üstüne beyaz şal ile kombin yapabilirsiniz bi göz atın isterseniz 🌸
Gizemgz kahve-cekirdegim gecelikler artık tercih edilmiyor pek, tesettürlüysen evde giyebileceğin gecelikler bak bence
kahve-cekirdegim Gizemgz hastanede giymek için rahat oluyor diyorlar muayene açısından o yüzden aslında