Tusami 26 -27Temmuz yumurtlama gördüm bu gün yumurtlamanın 10.günü az önce test yaptım negatif çıktı 🥺
Mavi34 Tusami 27 si yumurtlama görmüşsün ertesi 2 gunnicinde çatlama döllenme olur etti 28 i. Bugün ayın 4u daha. Bu kadar kısa sürede zaten varsa bile testte çıkmaz. Çok acele edip boşa moralini bozma. Adet günlerini bekle gecikirsen test yap bence
Bebegim4 Tusami 10. Gün negatifti canım beni 11. Gün erken gebelik testinde ilk idrarla aşırı silikti ve beta 9 küsürattı bekle 2 gün daha sabah ilk idrar ve erken gebelik testinde kesin yoksa yoktur daha erken inşallah hayırlı sağlıklı pozitifi görürsün gönlünce olsun 🤍
kadifemsii Tusami bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra belli oluyor bikaç gün sonra tekrarlayın bence
Hande59 Tusami canım 10. Gün kanda bende negatif gördüm seni umutlandırmak istemem ama bir kaç gün daha beklemelisin
Tusami Mavi34 26 da t C den çok çok daha koyuydu 27 de ikisi aynı koyuluktaydı, 28 de t silinmeye başladı 🤷♀️26 dan saydım işte 10 gün dedim 🤦🏻♀️
Tusami Bebegim4 ya gerçekten mi 🙏🙏iki gebeliğimi de adete 3 gün kala yani 11.gün öğrendim ben. İnşallah senin gibi olur benimde çok sağol 🙏
Mayacm Canım bence cok erken yapmıssın bana doktorum 17 gun sonra yap garantı olur demıstı umutsuz olma bekle bence ınsallah hayırlısı olur🙏🏻
Mavi34 Tusami döllenme çatlama ile olur yani 28 i gibi olur ancak. Ve şuan test için çok erken varsada çıkmaz. En erken adete 4 5 gün kala erken testte gorebilirsin
Tusami Hande59 işte 26 mı 27 mi ikisinde de t koyuydu, yumurtlama iki gün sürmez diyor doktorlar,of oturup bekleyemedim gittim hemen yaptım 🤦🏻♀️
Tuanam27 Tusami doktorlar yumurtlama derken bizim catlama dedigimiz olayı kastediyor. Yeterli olgunluga geldiginde lh pik yapar. Yumurtlama diye test saticilari çıkardı aslinda yumurtlama donemine girildi denmesi dogru olur. Esasinda yumurtanin catlamasina yumurtlama denir. Aksi halde yumurta folikulu catlayip da tüplere gecmeden nasil yumurtlama olabilir ortada dollenecek bir hucre yok henuz. Pikten itibaren 2. Ya da 3. Gunu sayarak hesaplayın bence.
Gizmo90 Benim 9. Gün beta 0,1 di 14. Gün 78 çıktı, en erken 11. Gün yapın diyorlar. erken yaptım o kadar ağladım ki yok diye boşu boşuna üzülmüşüm
Halisenur Tusami Aynı günlerde yumurtalamişsin canım benimde gebelik testim negatif ovulasyon testi yapıyorum üç gündür onlar da kırmızı çizgi cncizgisi gibi inşallah güzel haberleri alırız ya🙏