poyrazinannesi3547 Benim fasulye gibiydi soldaydı burda herkes kız demişti ilk resmine ama yüzde 90 erkek dedi doktor başka özelede sorup emin olduk bikaç hafta sonra erkekmiş
Tuubacvk Canselyaren bana bu teoriye göre erkek demişlerdi hatta yapılacak herşeyi yaptım cinsiyet öğrenmek için hep erkek burda da paylaşmıştım ultrason resmini sormuştum burda da erkek demişlerdi hep ama kızım olacak 😂
Canselyaren Tuubacvk inanır mısın içimden gönlümden hep erkek geçiyor elim hep erkek bebek kıyafetlerine gidiyor 😃 ama tahminler kız😂 Instagram dan Azeri bı bayana baktırdım ücretsiz yüzde 80 kız diyor dedim hadi hayırlısı ikinci kizimm geliyor o halde🤗
NurseL72 Canselyaren Rabbim hayırlısını Sağlıklısını versin inşallah Erkektir İnşallah her iki meyveyi de tatmış olursun 🥰
Canselyaren NurseL72 inşallah cnm isterim iki meyveden de tatmsyi inşallah hepimizin gonlundeki olur🥰🤲
Canselyaren BaharBulut Azeri bı bayan döllenmeye göre tahmin gapiomus ama yanlış da olabilir dedi yüzde 80 dedi ama. Kiddste de iki bayana döllenme tarihi fln sordum erkek dediler💆
BaharBulut Canselyaren bende baktrdm pek inanma 2si kız 1i erkek ddi Allah blir tabiki gönlündeki neyse o olsun inş
Canselyaren BaharBulut vallla cnm eğer doğru olsaydı doktorlar şimdiden bilirdi ztn bklm hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🥰