Canselyaren İnaniyormusunuz böyle şeylere yada tutuyormu bnim kızım fasulye şeklindeydi kız bebekti şimdi kesem solda ve yuvarlak şekilli ama hiç ibanasi gelmiyor tutuyor mu acaba 🥰🤗
YrtswnArkn Canselyaren benim oğlumda fasulye şeklindeydi şimdi yuvarlak ama daha cinsiyetimizi öğrenmedik şurada bekleyeyim bakalım doğru çıkanlar var mı 😃
MinikEkran Canselyaren kese yuvarlaktı bizim bebişde soldaydı hareketlerini de sol tarafımda hissettim erkekmiş bugün öğrendim 😊
Bsradnz18 YrtswnArkn ilk gebeliğimde yuvarlaktı oğlum oldu ikinci gebeliğim fasulye gibiydi oğlum olcak Allah nasip ederse bence alakası yok cinsiyetle
MinikEkran Canselyaren inşallah canım bizim öyle oldu bitane kızım var gönlümüzden erkek geçiyodu Allah hayırlısını versin 😊
NurseL72 Sanırım kese şekli kesin olarak ilk haftalarda tutuyor 5 haftalık fln sonra zaten fasulye şeklini alıyor giderek benim 5 haftalık yuvarlak keseydi görür görmez kesin kızım olacak demiştim öyle de oldu 🥰
Canselyaren Minik_muzicem bnimde 5 haftada yuvarlak sagdaydi şimdi 6 haftada sola yakın yine uzun yuvarlak 😊
Canselyaren MinikEkran bnimde bı kızım var rabbim birde oğlum olsun yeter diyorum içimden oğlum olucak geçiyor ama sonra kesin kız olucak diyorum 🥰
NurseL72 Canselyaren Rabbim hayırlısını Sağlıklısını versin inşallah Erkektir İnşallah her iki meyveyi de tatmış olursun 🥰