4438bebegim Breeze mağazasinda 89-160 lira LCW da kutusuz askılı 69-89 arasında Ebebek de 5′ li 39lira 10 lu takımlar 80 lira
Hafissee kcnr butik bebecik den aldım 3 lü isimli kargo dahil 60 tl ondan alabilirsin hiç onlu alma zaten uzun süre kullanamıyosun paran boşa gitmesin bari
kcnr Ayseee4238 bende ttendyolda beğendim ama gerek yok o kadar pra vermeye zaten kullanılmıyor kısa süre giyiliyor diyo tecrübeliler öyle olunca arada kaldm şuan
Ayseee4238 kcnr valla ilk bebeğim hevesim vardı ben aldım daha doğrusu babam aldı sağolsun bir tane 10lu 1tane 5li getirtti. Sonuçta hicbi kıyafet uzun süreli kullanılmıyor hemen buyuyolar hevesimde olunca aldım.
SerpilEsra SerpilEsra internet sayfalari var belki fiyati aynidir sorun isterseniz modelleri uygun yardimci olurlar şensesler elit ismi
Minnakkkk kcnr Ahhh benim eşim 🤦🤦ben 150 ye pahalı gereksiz 5 li alsam nolur diye duusunurken gitmiş ts clup tan 260 a almıs 10 lu takımı 🤦🤦😀😀 kac kez giyecek cok merak ediyorum eldivene bakıp bak tanesi 25 tl deyip dalga gecşyorum 😀😀
Ilayda11 Karaca da bebek urunlerı satılıyo 85 e almıstım diye hatırlıyorum ama üstünü gecmedi bundan eminim battaniye falan da vardı onlarda 50 TL Bi bak ıstersen 🙂
123-4 kcnr bende Civilden 10 şu hastane çıkışını 250 TL aldım sanırım güzel olanlar bu fiyat aralıgında
Minnakkkk kcnr yükleme yapmasını bilmiyorım zaten Cantamda hazır gelmeyi bekliyor 😀 ama zaten ts cluba girince gorursunuz Bi Kac model var erkek olanı yavru fırtına yazıyor etiketlerinde 😀 10 u Tamamlamak için iki tane agız mendili yapmıs lar saolsun lar 😀