kcnr Hanımlar mağazalarda da fiyatlar böyle mi internetten bakıyorum hep beğendiklerim 200-300 arası koronadan ve sıcaklardan dolayı çıkıp erken diyede henüz mağazalara bakmadm ama sizce fiyatlar çok farkediyor mu??
kcnr Dyggfrkn trendyoldan bakıyorum zaten ama farklı renkli ve güzel modeller hep 200 tl den aşağı değil ya
kcnr Hafissee öylemi dersiniz valla kararsz kaldım birtane 10lu alayım dedim ama hastaneden çıkarken giydiririm fotoğraf çekerm diye ama bilemedim mağazada daha mı uyguna bulabilirmiyim diye merak ettm
Hafissee kcnr butik bebecik den aldım 3 lü isimli kargo dahil 60 tl ondan alabilirsin hiç onlu alma zaten uzun süre kullanamıyosun paran boşa gitmesin bari
iremyasar kcnr e bebekte mağazada da internet sitesinde de çok iyi indirim var bakabilirsiniz gerçekten çok ucuzdu
kcnr iremyasar mağazası bulunduğum şehirde yok maalesef internett fiyatlarındada trendyolla çok fark yok gibi geldi ama tekrar bir bakıcam
kcnr Dyggfrkn ya zaten 1 tane alıcam oda doğumdan snra güzel renkli bişey olsun fotoğraf çekerim dedim ama renkliler desenliler baya farkediyor sadeler ucuzda
iremyasar kcnr e bebek uygulamasını indirin ordan bakın isterseniz çünkü giyimde %50 indirim var ben aldım mağazadan ama sitede de fiyatlar aynı 5li hastane çıkışı fiyatları 28-33tl arasında hep gayette güzellerdi ama tabi siz bilirsiniz
Tugcekkkkk kcnr inanın bana 10lu hastane cıkısına hiç ihtiyaç olmuyor. Battaniyelerini tek tek alın ve 5li hastane çıkışı alın tamamdır. Zıbın setini ben ayrı aldım hem daha kullanışlı hem daha sık.