Kusciviltisi Nazliya_ temiz olduğunu bildiğiniz her yerden yasaklı gıdalar dışında yiyebilirsiniz tabiki belirLi sınırda ama benim doktorum kokoreç noodle bile izin veriyor😍
Kusciviltisi Nazliya_ ben körili olanı yiyorum sosu yüzünden cin tuzu varmış birde forum da kimse tüketmiyor 😂
SerraveAnnesii Ben 6 haftalık hamileyim sağlıklı besleniyorum suan bakalım ilerde nasıl olacak 😂 Ceviz peynir süt meyve falan hergun mutlaka yiyorum
Nazliya_ SerraveAnnesii ben de sağlıklı şeyler yiyorum ama işte bazen sağlıksızlardan da ekleniyor😅 benim iştahım da 2-3 hafta bi azalma oldu onun dışında maşallahım var şuan 😅
SerraveAnnesii Nazliya_ Benim canım hiç öyle şeyler istemiyor ya pek aram yok hamburgerle kızartmayla 😂
Nazliya_ SerraveAnnesii kızartma ve hamurlu tuzlu yağlı her şeyle aram çok iyidir benim de 😅😅 tatlı ile pek alakam yok ama allahtan 😊
Aysenurctn32 Nazliya_ boşveeeer bir daha böyle rahat kilo alamam vicdan azabı çekerim o yüzden şimdi yiyim 😄
Redpepper Dışardan hiç yemedim, çok canım çekti 2 kere onda da evde kendim yaptım hamburgerle patates.