Emel123 FusunF senin mahremin var da bebeğin yok mu 😂 şaka yapıyorum tabii başta önemli değil de, biraz bir şeylerden anlar olduğunda altını değiştirirken de kimsenin olmamasını öneriyorlar.
FusunF Emel123 Allah aşkına yeni doğmuş bebek sacmalamayın ya !!! Belli yaşa gelince evet Amaa yenş doğmuş Bebek ne olacak ! Siz değiştirmeyin ben sorun etmiyorum kendini bilene kadar değiştirmeye de devam Edicem
hepoyleolurzaten Ezgi1k bebeğin kişisel gelişimi açısından ve mahremiyeti için önemli olduğunu söyleyerek bahsetsin 😊
YrtswnArkn Ezgi1k sorma ya onlar yüzünden 4 aydan sonra emmeyi bıraktı full mama ile dewam ettik içimde uhde kaldı emzirmek şimdiden diyorum özellikle eşime ben desemde sen annene dur de senin demen daha etkili olur diye 😃
mrveknblt YrtswnArkn bende bazı annesiyle ters düşeceğim konularda eşimi atıyorum ortaya. Annen ben dersem yanlış anlar sen oğlusun sen de sana kırılmaz gücenmez yanlış anlamaz diyorum. Kendim muhattap olmaktansa eşim muhattap olsun 😂
Seross10 FusunF evet emzirmek bana çok özel geliyor herkesin içinde yapamam kendimi biliyorum bebeğimi ve bana özel olmalı
mrveknblt Ezgi1k tabi ki. Ya zaten ben şu zamana kadar evlenirken de, hamileyken de, doğum da hatta boşanmada bile kız tarafından hiç problem çıktığını görmedim 😂 o kuralları da zaten koca tarafına koyuyoruz aslında…
Ezgi1k mrveknblt keşke olmasalar ama işte mecbur… artık hamilelikten mi bilmiyorum düşündükçe sinir oluyorum onlara ya 😂
YrtswnArkn mrveknblt aynen bende öyle yapıyorum işte ilk çocukta o da annesi 3 çocuk büyüttü diye güvenerek şey etti ama yok yok bu sefer mumkunati yok 😃😃
mrveknblt Esraali benim annemler dikkat ediyorlar hâlâ daha kimseyle görüşmüyorlar ama kayınvalidemler o cenaze senin o hasta geçmiş olsunu benim o hayırlı olsunu senin bunun taziyesi benim derken geziyorlar yani gidiyorlar hepsine daha dün aradı komşuları vefat etmiş bilmem nereye gitcekmis cenaze oraya gitmişler bide kur ’an a kalmış sonra. Tamam eyvallah insanlık görevimiz ama hastasın be kadın yani benim yanıma falan gelip gidiyorsun düşünmüyor hiç açık açık söyledim benimle de görüşüyorsun bak dikkat et o zaman görüşmeyelim dedim tamam tamam gitmicem dedi yalan söylüyor bana gitmedim diye ama gidiyor gittiğini de eşimden öğreniyorum 😂
Eminos123 Ezgi1k kaynananizdan uzak tutmak istiyorsunuz cocugu ama bu zamanlarda yaniniza gelmiycek diger vakitlerde bebekle ilgilenip sevecek bu zaman dilimlerinde zaten kaynana degil annenizin de gelmemesi lazim ben alt degistirirken kimse girmezdi odaya emzirirken de zaten biri olda bebek emmezdi
mrveknblt YrtswnArkn ısterse 5 çocuk büyütsün canım benim ki de 4 çocuk büyütmüş ama ben onun yöntemlerine göre büyütmek zorunda değilim ki sonuçta bende anneyim onların yaptıkları gibi yapmak zorunda değilim 🤷🏻♀️ benim ilk bebeğim olcak baştan söylüyorum ben istemedigim şeyleri bizim bebeğimiz öpcez koklicaz diyor koklarsınız da öpemezsiniz bebekler öpülmez vs vs diye anlatıyorum yok bizim bebeğimiz bizden bi şey olmaz diyor 🤦🏻♀️ benimde işim zor anlayacağınız……..
Aylin2011 Alone aynen öyle oluyor sonra insanın sinir sistemi çöküyor ilkinde çok sorun yaşadım ikincide saldım ama öpülmesine karşıyım belirli kurallarım oldu ama iki kızımda 2yaşına kadaremdi 24 saat memede olunca kaynana görümce takmıyorsun bir süre sonra😂😂
Alone Aylin2011 ay bende aynı. İlk başta kurallarım vardı baktım benden başka kimse uymuyor sinir hastası oldum 🙈 sonra saldım gitti kafam rahatladı en azından
YrtswnArkn mrveknblt aynen öyle işte ilkinde bunu tek başıma yapamadim ikinci de hemen söylemeye başladım İnseAllah uygulayabiliriz ya dediğiniz gibi eşiniz opmeyin derse sorun olmaz opmezler de siz derseniz sorun yaparlar 😃hepsi aynı ya
Heather Ezgi1k bende hep yalnız emzirdim, geçip odaya emzirdim. Kayınvaldem bir iki emzir işte burda dedi açamıyorum herkesin yanında dedim bitti.
cinardefnemoms Ezgi1k bunlar zaten olması gereken şeyler canım ama sadece kaynanan için değil eşin hariç herkese uygula 💕