Seeyyyda Ezgiyol 36+4 teyim. Pazartesi kontrolüm var merakla doğum yapacağım anı bekliyorum😄 bir de bir kaç gündür pelvik kemiğim acıyor doğum yaklaşıyor demek ki oluyor acaba bilemedim🙄
Civciv222 Ezgiyol 36+4 bugün adet olcak gibi ağrım çok var . Yarın kontrolüm var bakalım bizim bebiş doğmak istiyormu geçen hafta çatı muayenesi oldum açıklığım yoktu . Sizin nasıl gidiyor 🤗
Yesimykc Ezgiyol 36+3 bugun dun kontrolum vardi benimde 3005 gram olmuş. 1 hafta önden gidiyor kilosuyla. 20 agustosa planli sezeryan yapicak allah nasip ederse
Ezgiyol 42-AySe-07 Bizde şükür iyiyiz 33 haftada erken doğum riskim oldugu için hastanede yattık 1 hafta sancılar yüzünden şimdi 1 haftadır evdeyiz yine kasılmalar oluyor inşallah 1 hafta daha dayanır 🙏
sehri_hzr Seeyyyda pelvik tam olarak neresioluyır sızlıyor gibi oluyor benimde rahim çevrem oralara mı acaba
Gulhannn 36+4 teyim ara ara sertleşmeler yaşıyorum ve bebek çok aşağıda baskı yapıyor iyice cumartesi kontrolüm var açıklık ve sancıya göre doğumu başlatabiliriz dedi doktor Allah herkese kolaylıklar versin
Ezgiyol Gulhannn benimde bugün 11 kere kasılma oldu hep aşağıya baskı yapıyor çok 4 gün sonra kontrolüm var bakalım
42-AySe-07 kızlar bebişlerin kiloları nasıl 36+4 te 2540 gram ölçtü dr biraz zayıf bir bebek olacak cuma gel gün vericem dedi
Civciv222 42-AySe-07 Benim bebeğim de tam tersi tombiş .Size neden gün vercek acaba sezeryan mı olacaksınız
Seeyyyda 42-AySe-07 34. Haftamda 2400gr di. 37.haftada kontrolüm var bakalım ne kadar oldu bizim minnoş 🥰
Ezgiyol Civciv222 Benimde 33 haftalıkken adet ağrısı gibi ağrım vardı kasılmam da 5 dk bir düzenli olunca hastaneye gittim nst sancılar çıktı yatisim yapildi ciğer geliştirici falan durdular erken dogumu şimdide evdeyim assagiya çok baskı yapıyor sabırsızlanıyor çok 🤗🤭
Gulhannn Civciv222 ilk doğumdan kalan 2 cm açıklık mevcutmuş birde usg de bebeğin cok baskı yaptığını gördü doktor o yüzden maksimum 38 e kadar durur gibi görünüyor dedi ilk doğumumda ben farketmeden 8 cm açıklıkla kanamam başlamıştı aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olmaz inşallah
42-AySe-07 Sysesra Aaa kontrolümüzde aynıymış 🤗 kaç kilo oldunuz sorması ayıp biz zayıfız diye alacak galiba
Sysesra 42-AySe-07 Önceki yorumu gördüm benimde ikinci planlı sezryan olcak ilk kızım 7yasinda en son geçen perşembe 2800demisti bebeğin kilosuna doktor. Ben 7bucuk kilo aldım 77.5 um bikac aydır hiç kiloalmiyorum canm
Sysesra 42-AySe-07 Bu arada geçen hafta gittiğimde doğumu sordugumda 39da alırız demişti ben daha erken bekliyorum ama devlet hastanesi diye galiba geç alıyormuş bu cuma gideyim tekrar sorcam gün vermesini
42-AySe-07 Sysesra Ben 76yla hamile kaldım 80 olmuşum canım bebekte 2540 geriden geliyor dedi bize inşallah sorunsuz atlatırız
42-AySe-07 Ben de devlete gidiyorum canım da bana gün vereceğini söyledi kan idrar tahlili ekg falan istedi tahlilleri ver cuma günü de anestezi onayını al gel dedi bekletmiycek galiba
Gulhannn Ezgiyol Allah kolaylıklar verdin ben kasılmalarımı sayamıyorum ama çok oluyor gün içinde bir de afedersiniz sanki popomda aşırı baskı hissi var orasını bile cok zorluyor siz de de oluyor mu