Pinkmom GkhanEbruzbay Bayılıorm böyle edepli insanlara,utanmak güzel şey🤗 İnşallah önemli bir durum değildir.
cinderella GkhanEbruzbay sivilce onlar üstlerinin beyaz olmadı enfeksiyonlu demek sürekli temiz tutarsanız iç çamaşırınızı fln değiştirip bide bol suyla yıkayın geçer inşallah eğer siğilse de yine ılık duş alın hergün yine geçer inşallah
GkhanEbruzbay cinderella temiz tutuyorum canım sürekli zaten çok sık değiştiriyorum iç çamaşırımı çünkü akıntı oluyor 2 günde bir duşa giriyorum nerdeyse çok teşekkür ederim
mervec GkhanEbruzbay canim aşısı var bunun sen bence bi doktora git görün o sana daha net bilgi verir etkilemiyo diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim https://www.instagram.com/p/Bk4_dXJHDQ7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1g7lrs1qre6l3 buradan bi bak sen
GkhanEbruzbay Ekimannesi endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum dedi şuan 35 haftalığım 2 hafta sonra yani 37 de çatı muanesi var o zaman onu da kontrol ederim dedi doğumu falan etkilemez korkma dedi içim biraz da olsa rahatladı canım