GkhanEbruzbay Merhaba kızlar bugün ağda yaparken fark ettim vajinamın iç kısmında beyaz beyaz birşeyler vardı yaşayan oldu mu aranızda böyle birşey sizce normal mi ? Yarın kontrolüm var doktora sorucam ama şuan panik yaptım öyle görünce
ZeykemKaya GkhanEbruzbay bende oyle gordum gecen ama benım agdacım pudra dokuyor o kalmıs yıkayınca gectı yanı allah allah zaten tırsarak gıdıyorum bende korkutma kız 😁
Pinkmom GkhanEbruzbay Bayılıorm böyle edepli insanlara,utanmak güzel şey🤗 İnşallah önemli bir durum değildir.
cinderella GkhanEbruzbay sivilce onlar üstlerinin beyaz olmadı enfeksiyonlu demek sürekli temiz tutarsanız iç çamaşırınızı fln değiştirip bide bol suyla yıkayın geçer inşallah eğer siğilse de yine ılık duş alın hergün yine geçer inşallah
GkhanEbruzbay Sirvanaydiner akıntı değil canım vajinanın içinde böyle et gibi parçalar var onların üstü bembeyaz olmuş
Sirvanaydiner GkhanEbruzbay siğil olabilir canım doktorunla bi konuş istiyosan sorun çıkmasın sonradan
GkhanEbruzbay ZeykemKaya ben kendim yaptım canım bugün gördüm öyle ilk defa inşAllah normal birşeydir
ZeykemKaya GkhanEbruzbay ya agdadan sonra bende de beyaz beyaz kucuk kucuk oluyor ondanmı acaba senınkıde irin gibi beyaz sıvılce gıbı
GkhanEbruzbay ZeykemKaya aynen öyle canım yarın doktoruma sorucam bakalım inşAllah normal doğumu falan etkilemez
GkhanEbruzbay mervec dudak kısmı var ya canım en küçük olan onun içinde gördüm bilmiyorum ilk defa görüyorum böyle eğer dediğin gibiyse tedavisi nasıl biliyor musun normal doğumu etkiler mi acaba korkum o
edaun GkhanEbruzbay siğil olabilir, eşinle konuşmalısın virüs kapan erkekler eşlerine bulaştırabiliyor. Korkutmak istemem ama normal doğum olmuyor siğilde, çünkü bebeğe bulaşıyor
Adabahar GkhanEbruzbay evet canım normal doğum yapılmıyor malesef ama yaktırılıyor diye duydum doktorun söyler zaten
mervec GkhanEbruzbay canim aşısı var bunun sen bence bi doktora git görün o sana daha net bilgi verir etkilemiyo diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim https://www.instagram.com/p/Bk4_dXJHDQ7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1g7lrs1qre6l3 buradan bi bak sen
GkhanEbruzbay edaun teşekkür ederim bilgin için canım yarın doktorumla görüşücem ama eşimle ilişki yaşadığımız zaman eşim korunuyor gene de bulaşır mı
edaun GkhanEbruzbay bazı siğiller uyur bazıları ise aktif ve bulaşıcı olur. Yaktırmak aldırmak kesin çözüm olmuyor çünkü virüs dna ya işleniyor yani kendini tekrarlaması çok yüksek ihtimal.. dr unla konus zaten ayrıntılı olarak anlatınca o da sana bilgi verir :)