Ruyaruya12_ Durumlar nasıl :) ben artık hareket etmek istemiyorum 🤣😂 35 36 ya kadar her işi yapardım simdi de yapıyorum ama bayıla bayıla 😂 37+5 olduk artık sıcaklar da baydı 🥲🥲🥲🥲
Mucizebebis01 Ruyaruya12_ aman yorma kendini ben hunharca temizlik yaptım 38 haftada gece suyum geldi dogurdum😄😄
Syma-ma Ruyaruya12_ çok kilo aldım ağırlaştım ama masallah bugün bı enerji var 🤣 38+1 olduk dinlene dinlene temizlik yapıyorum aralarda Hüsneyi izliyorum 🤣
habibe23 Ruyaruya12_ 37+6 oldum bende yerimden kalkmak istemiyorum. Cok ağırlaştım ödemim var Cok fazla. Doğuma son 6 gün insallah hayırlısıyla 🌸🐣
Buseninannesi_21 Ruyaruya12_ 37+3′üm o kadar yorgun hissediyorum ki isleeim bitse de uyusam diyorum 😂
Ruyaruya12_ Mucizebebis01 bende her gün mutlaka bir süpürge kankimle selamlaşıyorum , sonra karaya vurmuş gibi kalakalıyorum 😂 çalışmaya alışmışım bir de , insan evdeyken iş yapmadan duramıyor ki . Ailem de uzakta doğuma anca gelebilecekler 🤭 mecbur …
nikoland Mucizebebis01 işe yarıyosa bende aynısını yapayım canım 😄 37+3 hareket edecek halim yok patlıycak gibiyim 57 kiloyla
Ruyaruya12_ nikoland kızzz 57 ne ki 🤣🤣🤣 ben oldum 68 69 kilo … daha da almadan doğurayım , hayır aldığıma üzüldüğümden değil de hareket edemiyorum artık önünde koca bir karpuz var sanki
Karanfill Valla yanıyorum çok sıcakk. Bazen vajinamda ağrı hissediyorum bebek baskı yapıyor sanırım. Onun dışında iyiyim çok şükür 🤲
Ruyaruya12_ Karanfill geçen haftalarda burası biraz serindi rahat etmiştim . Bu hafta yine maşallahı var 😢
nikoland Ruyaruya12_ 45le hamile kaldım banada bu çok geliyo canım kilo asla sorun değil şişkinlik çatlıycak gibi balon gibi olmak zor bu sıcaklarda 😔
a_burcu_bur Ruyaruya12_ @nikoland yaa ne güzel. Kaç kilo aldınız ki toplamda. Ben zaten 56yla başlamıştım 😂
Ruyaruya12_ nikoland o kadar haklısın ki …bir de işin gece uyurken dönememesi var😩 koca adamlar gibi ayh uyh diye diye deviriyorum kendimi🤣
Ruyaruya12_ Mucizebebis01 annem bayramda doğursam sevinirdi 🤣🤭çalışıyor da işten izin alması kolay oluyor diye 🤣🤭
Ruyaruya12_ Mucizebebis01 kışa gelse insan kiloyu anlamaz belki de yaz sonu fena oluyormus, her akşam hadi bakalım bu gece gelecek mi diye yatıyorum 🤭
Ruyaruya12_ Syma-ma enerjini doğuma sakla 🤣🤭🤭 banada akşam ortalık ferahlayınca bir enerji geliyor bütün evi yıkasam yıkarım ama işte sonra karnım sertleşiyor 🤣
Mucizebebis01 Ruyaruya12_ hahaha benim kocanin babalık.izni bayrama denk geldi.diye üzüldü adamcağız 😄😄
Mucizebebis01 Ruyaruya12_ valla bizim 2800 doğdu ultrason da 3300 gözüküyordu kuvezde kaldı çocuğum 5 gün hastanede sariliktan keşke zamanını bekleseydin annem dedim 😄😄
Ruyaruya12_ habibe23 benimde doktorum izinde pazartesi dönecek , bebeye tembih ediyorum bekle 3 5 daha diye 🤣 sizin planlı sezeryan sanırım:) sağlıcakla gelsin 🌸
Huzurmelegim_28 38+4 gelen gidenn yokk gelsin diye konuşuyorum ama beni dinlerse gelicek mi gelsin artıkk 😔😔😔
Huzurmelegim_28 Ruyaruya12_ gelsinde görelimm ben 10 senedir bekliyorumm gelsin şikayetçi değilimm ben gelsin yeterkii🙃😔